LTV „25 kadre” – garsiausia Holivudo lietuvė Rūta Lee

Lietuvos televizijos „25 kadre” šį trečiadienį – pokalbis su garsiąja lietuvių kilmės Holivudo aktore Rūta Kilmonyte-Lee. Šią savaitę aktorė lankysis Lietuvoje, kur Prezidentas Valdas Adamkus įteiks jai ordino „Už nuopelnus Lietuvai” medalį.

Pernai, švęsdama septyniasdešimtmetį, aktorė buvo pagerbta abiejose jai brangiose šalyse – Amerikoje ir Lietuvoje. JAV ji gavo legendinę žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje, o Amerikos prezidentas George’as W. Bushas ją apdovanojo „Geltonąja Teksaso rože” (Yellow Rose of Texas) – vienu prestižiškiausių įvertinimų JAV už labdaringą veiklą. Lietuvos Prezidentas pernai Valstybės dienos proga Rūtai Lee suteikė ordiną „Už nuopelnus Lietuvai”. Šiomis dienomis aktorė atvyksta jo atsiimti.

„25 kadras” kalbino Rūtą Lee jos namuose Holivude. Išgirsime aktorės prisiminimus ir tai, kuo ji gyvena šiandien. Per savo karjerą Rūta Lee suvaidino daugiau kaip 150 vaidmenų, o tarp jos scenos partnerių ir bičiulių – pasaulinės kino ir muzikos legendos Frankas Sinatra, Fredas Astaire’as ir Audrey Hepburn.

Taip pat laidoje – Lietuvoje dar nerodyta medžiaga iš Žvaigždės įteikimo ceremonijos Holivudo šlovės alėjoje. „25 kadras” – trečiadienį 22.45 val. per LTV.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.