„Iššūkis žvaigždėms” pasiteisino: „avantiūristai” pranašesni

Lietuvos televizijos projekte „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas” dalyvaujantys niekam nežinomi atlikėjai pasirodė ne prasčiau už scenos vilkus. Iš projekto „avantiūristai” Evelina Kauklienė ir Eimantas Strolė praėjusį šeštadienį laikinai išstūmė „žvaigždes” Aistę Pilvelytę ir Joną Vilimą.

Galutinėje komisijos ir žiūrovų lentelėje pirmąja vieta (2084 balai) taip pat džiaugėsi „avantiūristai” – Aurelija Čižauskaitė ir Aleksandras Petrulis. Jų ispaniškai atlikta daina „Besame mucho” buvo pranašesnė už Manto ir Ritos Dapkutės „What’s Up” (2049 balai). Tuo tarpu daugiausia komisijos balų pelnė kita „avantiūristų” pora – Lidija Rasutis ir Jurgis Bruzga, surinkę iš trijų komisijos narių – Vytenio Pauliukaičio, Rūtos Morozovaitės ir Vytauto Miškinio – net 1000 balų. Galutinėje lentelėje ši pora – trečia.

Po 900 balų iš komisijos gavo Mantas ir Rita Dapkute bei Audrius Giržadas ir Rosita Čivilytė. Jie atliko legendinę Franko Sinatros „My Way”. Pridėjus žiūrovų balus, Audrius ir Rosita užėmė ketvirtąją vietą.

Paaiškėjus galutiniams rezultatams, dvi mažiausiai balų surinkusios poros – devintoji (A. PIlvelytės ir J. Vilimo) ir ketvirtoji (E. Kauklienė ir E. Strolė) varžėsi tarpusavyje dėl kolegų balsų. Scenos naujokų naudai balsavo net 10 porų, už Aistę ir Joną pasisakė tik 3, todėl jie laikinai iškrenta iš projekto. Grįžti į laidą ši pora dar turi šansą. Kovo 30-ąją jie susirungs su dviem kitus du šeštadienius iškritusiomis poromis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.