„Autoverslas” į autovežių parką investuos 8 milijonus litų

„Autoverslas” investuoja į plėtrą ir didina autovežių parką. Rudens pradžioje bendrovės parką papildys 14 naujų vilkikų: 7 „Volvo” vilkikai su „Rolf” įranga ir 7 „Iveco” vilkikai su „Lohr” įranga. Šie gamintojai bendrovei pasiūlė per trumpiausią laiką pristatyti autovežius. Vienas autovežis galės pervežti 8 ar 9 automobilius, priklausomai nuo jų modelio.

„Padidėjus autovežių paklausai, nedvejodami ryžomės vėl investuoti. Į transporto parko plėtrą bus investuoti 8 milijonai litų”, – patikino „Autoverslo” rinkodaros ir pardavimų direktorė Inga Balsytė.

Šiuo metu „Autoverslo” transporto parką sudaro 67 autovežiai. Bendrovė turi „Iveco”, „Mercedes Benz”, „Daf” ir „Scania” vilkikus. Visų vilkikų automobilių gabenimo įranga iki šiol buvo tik italų kompanijos „Rolf”.

Kompanija „Rolf” specializuojasi automobilių gabenimo įrangos gamyboje. Vilkikai turi sustiprintus priekinius statramsčius, naują hidraulinę sistemą su metaliniais vamzdžiais, specialiai apsaugotais nuo korozijos, naują elektroninę sistemą automatiniam pakabos reguliavimui, patobulintą priekabos važiuoklę, įmontuotą specialų apšvietimo nakties metu rinkinį, automatinę variklio paleidimo sistemą. „Autoverslas” yra oficialus autorizuotas „Rolf” įrangos remonto servisas Lietuvoje.

Kompanijos „Lohr” puspriekabės pasirinktos dėl gerų techninių charakteristikų, rekomendacijų, taip pat norint išbandyti naują specializuotą įrangą. „Lohr” – tai vienas didžiausių puspriekabių automobiliams vežti gamintojų iš Prancūzijos. Pagal gamybos apimtis bei kokybę jis yra vienas iš pirmaujančių Europoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

1 atsiliepimas į "„Autoverslas” į autovežių parką investuos 8 milijonus litų"

  1. kugelis

    as tai savo ziguli gabenau su pupsiku is lenku bet sugedo pakelei mano pupsiukas tai susistabdziau maza su kuzovu tai tas isimete mano ziguliuka i kuzova ir parvazevom i mana gimtaji kaimeli kiauliu sert tai va isigikit mazus ner geresnes masinos [su kuzovu]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.