„Pono Byno atostogos” (Mr. Bean’s Holiday)

Didžiausia pasaulio katastrofa turi pasą…

Rowanas Atkinsonas grįžta su vaidmeniu, kuris jį išgarsino visame pasaulyje ir pavertė žvaigžde. Nors ir atrodo, kad jo garsiausias herojus – ponas Bynas – jau yra pabuvojęs visose nepatogiose situacijose, kokios tik gali susiklostyti žmogaus gyvenime, šįkart simpatiškasis išsiblaškėlis keliauja atostogauti į Prancūzijos Rivjerą ir tiek pakeliui, tiek atvykęs patiria daugybę naujų nuotykių.
Pavargęs nuo darganoto Londono oro, Bynas susikrauna lagaminą ir išvyksta atostogauti į Prancūziją, tačiau malonią kelionę apkartina daugybė nesusipratimų ir sutapimų, įstumiančių jį į pačias nepatogiausias situacijas. Pats Bynas visas šias situacijas stropiai fiksuoja savo vaizdo dienoraštyje.
Kelionės metu palaikytas ir vaikų grobėju, ir žymiu kino režisieriumi, pakeliui palikęs nemažai griuvėsių ir sumaišties, susibičiuliavęs su žavia aktore ir rumunų režisieriaus sūnumi, Bynas pagaliau atvyksta į atostogų vietą. Atvyksta būtent tuo metu, kai vyksta žymusis Kanų kino festivalis, kurio avangardinio kino programoje pademonstruojamas ir Byno sukurtas vaizdo dienoraštis.

P.S. Galbūt tai ir nepasitvirtins, tačiau R. Atkinsonas viename interviu užsiminė, kad po šio antro pilnametražio filmo apie Byną jis minėto personažo daugiau nebevaidins. Tad gali būti taip, jog „Pono Byno atostogos” yra paskutinis ilgas Byno nuotykis…

„Pono Byno atostogos” (Mr. Bean’s Holiday)

Komedija

Rež. Steve’as Bendelackas

Vaidina: Rowanas Atkinsonas („Bynas”, „Skūbis-Dū”, „Tegyvuoja meilė”, „Prilaikyk liežuvį”), Willemas Dafoe („Žmogus-voras”, „Aviatorius”, „Savas žmogus”, „Trigubas X-2: Aukštesnis lygis”, „Kartą Meksikoje”), Emma de Caunes („Asteriksas ir Obeliksas 2: Misija Kleopatra”, „Princesės”), Jeanas Rochefortas („Milijonas metų prieš mūsų erą”, „Pragaras”, „Fanfaras tulpė”), Karelas Rodenas („Bornas: pranašumas”, „Pragaro vaikis”, „Ašmenys 2”, „Nenugalimas vienuolis”, „15 šlovės minučių”)

Oficiali svetainė: www.beansholiday.com
Premjera Lietuvoje: 2007 03 30

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.