„Finasta“ siūlo tiesioginio debeto paslaugą

Nebankinė finansų maklerio įmonė „Finasta” savo investicinių ir savanoriškųjų pensijų fondų klientams pasiūlė naudotis vienu efektyviausių investavimo instrumentų – įdiegė tiesioginio debeto paslaugą.

„Suteikdami savo klientams galimybę investuoti periodiškai, siekiame išplėsti mūsų paslaugų spektrą ir suteikiame klientams galimybę naudotis vienu efektyviausių visame pasaulyje pripažintų investavimo būdų, dar vadinamu „milijonierius automatiškai”. Šio principo dėka efektyvios investicinės grąžos gali tikėtis net ir mažomis sumomis – po 100 litų – investuojantys žmonės”, – sakė bendrovės „Finasta” fondų departamento vadovas Aurimas Martišauskas.

Pasak Aurimo Martišausko, šiuo metu tiesioginio debeto sutartis gali sudaryti klientai, lėšas norintys pervesti iš SEB Vilniaus banke ir „Sampo” banke turimų asmeninių sąskaitų. Netrukus tokią galimybę turės ir kitų šalies bankų klientai.

Sutikimus dėl tiesioginio debeto klientai gali pasirašyti „Finastoje”, SEB Vilniaus banke arba internetu, jei naudojasi internetinės bankininkystės sistema. Kiekvienam žmogui suteikiama galimybė mokėti savanorišką pensiją už kitą asmenį, taip pat sudaryti kelias tiesioginio debeto sutartis.

„Tiesioginio debeto paslauga yra patogi ir naudinga tiems, kurie yra nutarę investuoti periodiškai. Nustatyta suma automatiškai bus pervedama į jų investicinę sąskaitą. Sutartis nenutrūks, net jei kažkurį laiką joje trūks pinigų – investavimą galima bus atnaujinti bet kuriuo metu. Atsiradus sąskaitoje lėšų, pirmiausia bus nurašomos nesumokėtos įmokos, o po to eilinis mokėjimas”, – teigė Aurimas Martišauskas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.