Naujas Jurgos albumas pasirodys balandžio viduryje!

Jurgos muzikos gerbėjams laukti lieka nedaug – balandžio 19 dieną M.P.3 agentūra išleis naują šios dainininkės albumą „Instrukcija”. Tai bus antroji Jurgos kompaktinė plokštelė, kurią sudarys visiškai naujos dainos, įrašytos praėjus pusantrų metų nuo daug apdovanojimų pelniusio Jurgos debiutinio albumo „Aukso pieva” pasirodymo.

Jau nuo kitos savaitės radijo stotyse skambės pirmasis naujojo albumo radijo singlas, titulinė daina „Instrukcija”. Šios dainos premjera įvyks jau šią savaitę „Bravo” muzikos apdovanojimų metu.

Albumo „Instrukcija” pasirodymą lydės Jurgos ir grupės koncertai Lietuvos miestuose. Pirmą kartą naują programą balandžio 13-tą dieną muzikantai atliks Kauno klube „Siena”. Balandžio 19-tą, albumo pasirodymo dieną, Jurga surengs savo koncertą Vilniuje „Forum Palace” rūmuose.

Šių koncertų žiūrovai ne tik pirmieji naująsias dainas išgirs gyvai, bet ir pirmieji galės įsigyti naująjį Jurgos albumą. Bilietų prekyba į koncertą Kaune jau pradėta kovo 13-tą dieną klubo „Siena” kasoje. Bilietais į koncertą Vilniuje pradedama prekiauti nuo kovo 15-tos dienos visuose „Bilietai.lt” platinimo taškuose. Pirmieji bilietai į šį koncertą kainuoja pigiau.

Taip pat jau suplanuoti Jurgos pasirodymai balandžio 21 dieną Druskininkuose klube „Dangaus skliautas”, balandžio 28 dieną Palangoje klube „Vandenis”, gegužės 3 dieną Klaipėdoje Žvejų kultūros rūmuose ir gegužės 26 dieną Palangoje klube „Ramybė”. „Jau spėjome patirti, kiek daug gerbėjų laukia naujojo Jurgos albumo ir koncertų, tad džiaugiamės pagaliau galėdami apie tai pranešti”, sakė muzikos vadybos agentūros M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius.

Pastarąjį pusmetį Jurga buvo retokai matoma viešumoje, nes visą dėmesį skyrė naujų dainų kūrimui. Sausio mėnesį dainininkė atostogavo ir taip pat kūrė bei įrašinėjo dainas Naujojoje Zelandijoje. Šiuo metu baiginėjami albumo įrašai studijoje, kur įdainuojami vokalai, daromi dainų suvedimai. Jurgos albumo „Instrukcija” įrašuose dalyvavo visi su Jurga koncertuojantys muzikantai, kurie gyvai įrašė savo instrumentų partijas.

Muziką ir žodžius dainoms, kaip ir savo ankstesniame albume, Jurga parašė pati. Naujas dainas jai įrašyti talkina trys muzikos prodiuseriai – Linas Rimša, Viktoras Diawara ir Mario Basanov. Kiekvienas iš jų pasirinko sau mėgstamiausius kūrinius, tad kiekviena daina studijoje sulaukė išskirtinio dėmesio. Pirmasis albumo singlas „Instrukcija” yra Viktoro Diawara‘os prodiusuotas kūrinys.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.