Veidrodžiai – feng shui aspirinas

Bet kuris iš mūsų gali prisiminti su veidrodžiais susijusių burtų ir ateitį lemiančių ženklų.

Tarkim, jei veidrodis sudužo, lauk nemalonumų. Tokiu atveju siūloma sudužusio veidrodžio šukes užkasti į žemę ir taip nelaimei užbėgti už akių. Jei suduš mažas veidrodėlis, gresia išsiskyrimas su artimu žmogumi, o sudaužę svetimą veidrodį, patys septynerius metus vargą vargsite. Su veidrodžiais susijusių prietarų labai daug… Daugiausia jų žino kinai.

Veidrodžiais siekiama ištaisyti erdvės feng shui – energija turi tekėti dažnai, išlaikydama pusiausvyrą. Kinų mokymas feng shui skelbia, kad veidrodžiai vienaip ar kitaip veikia kiekvieną žmogų. Jie gali atnešti sėkmę ir nelaimę. Todėl su šiuo skaidriu daiktu reikėtų elgtis labai atsargiai. Ką vertėtų žinoti?

* Pasak kinų, veidrodžiai turi būti nepriekaištingai švarūs ir neįskilę, nes jie turi atspindėti tikrą vaizdą ir jokiu būdu ne blausų ar iškreiptą. Venkite senovinių veidrodžių, kuriuos metai išmargino dėmėmis. Aštrios neįrėminto veidrodžio briaunos gali sukelti nerimo jausmą, todėl veidrodžius būtina įrėminti. Kur daug veidrodžių, gera ir bloga energija gali susimaišyti, o tai nėra gerai. Venkite veidrodinių sienų ir lubų, ypač miegamajame.

* Prieškambaryje kabantis veidrodis turi atspindėti visą žmogų. Kinijoje tikima, kad prie nematomos veidrodyje kūno dalies laikui bėgant gali prikibti kokia nors liga.

* Durys yra tarsi burna, erdvė, pro kurią namai įkvepia energiją, o pro langus iškvepia. Pagal feng shui, veidrodis, pakabintas priešais laukujes duris, atspindės tą svarbią energiją, kuri taip reikalinga šiuose namuose gyvenantiems žmonėms.

* Spintos su veidrodinėmis durimis miegamuosiuose yra rizikingas dalykas. Pasistenkite, kad gulėdami lovoje nematytumėte savo atvaizdo, kadangi tai neigiamai veiks jūsų miego kokybę. Veidrodžiai turi savybę gausinti energiją ir plėsti erdvę, o tai visiškai priešinga tam, kas vyksta organizme, kai žmogus miega.

* Veidrodžiai dažnai dar vadinami feng shui aspirinu. Atkreipkite dėmesį, kas atsispindi jūsų kambario veidrodyje. Jeigu jūsų kambarys užgriozdintas, veidrodis, be jokios abejonės, padidins netvarką ir visos jūsų bėdos padvigubės. Taigi, pastatykite veidrodį taip, kad jis atspindėtų gražius dalykus. Galbūt tai bus už lango augantys medžiai ar gėlės, ant lentynos stovinti graži vaza… Veidrodžio atspindys padvigubins teigiamas erdvės savybes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Šeima ir namai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.