Britney Spears išleido Džiną iš butelio…

Britney Spears depresija pernelyg užsitęsė. Kaip teigia britų dienraštis News Оf Тhe World, muzikos žvaigždė ir vėl bandė nusižudyti. Per pastaruosius mėnesius tai jau trečias mėginimas. Suvesti sąskaitas su gyvenimu dainininkė šį kartą pamėgino klinikoje, kurioje medikai, negailėdami jėgų, visomis išgalėmis mėgina ją sugrąžinti į visuomenę. Tačiau kaip teigia dienraštis, akivaizdu, kad gydymas nepadeda.
Dainininkė, šokiravusi pasaulį savo eiliniu išsišokimu, ant pakaušio išskuto velnio skaičių 666 ir, rėkdama, visai klinikai pareiškė: „Aš – antikristas, aš – klastotė!”. O vėliau netikėtai nurimo. Medikai, po išsišokimo apsilankę jos palatoje, rado Spears mėginančią pasikabinti ant paklodės. Laimei, ją spėjo išgelbėti.
Nurimusi, Britney Spears pareiškė, kad nori grįžti pas buvusį vyrą Kevin‘ą Federlain‘ą ir pagimdyti jam dar vieną vaiką, teigia dienraštis Komsomolskaja pravda.
„Žvaigždžių psichika labai pažeidžiama. Pakanka mažiausios smulkmenos, kad šie žmonės pultų į depresiją”, – teigia rusų profesorius, psichologas Michail‘as Vinogrdov‘as. Jo teigimu, „skyrybos su vyrų galėjo paveikti dainininkės psichiką, tačiau gydymasis klinikoje vargu ar padės išbristi iš šios duobės”. Jau tris kartus mėginusi atimti sau gyvybę, dainininkė tarsi pasirašė sau nuosprendį – ji nebesustos mėgindama suvesti sąskaitas su gyvenimu. Deja, Džinas jau išleistas iš butelio”, – pasakojo psichologas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.