TV3 projekte „Ledo žvaigždės” nugalėjo „Mango” pora Viktorija su Andriumi!

Šeštadienį, kovo 10 dieną, paaiškėjo dešimt savaičių trukusio TV3 televizijos projekto „Ledo žvaigždės” nugalėtojai – naujutėlaičiu „Ford Focus” automobiliu į Klaipėdą išvažiavo „Mango” pora dainininkė Viktorija Perminaitė su pramoginių šokių kolektyvo „Žuvėdra” šokėju Andriumi Butkumi.

Kad ši pora verta „Ledo žvaigždžių” aukso medalių ir pagrindinio prizo, vienbalsiai nusprendė ir TV3 televizijos žiūrovai, ir finalo komisija – choreografas Gintaras Svistunavičius, daugkartinė Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionė, tarptautinių čempionatų dalyvė ir Europos čempionato finalininkė Ingrida Snieškienė, dainininkai Alanas Chošnau ir Nijolė iš „69 danguje”, Ilona Penkauskienė, Maratas Sargsyanas, dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir jos šokių bei gyvenimo partneris šokėjas Deivydas Meškauskas, Džiugas Siaurusaitis.

Jau nuo pusfinalio dėl nugalėtojų vardo ant Vilniaus „Akropolio” ledo kovėsi penkios stipriausios projekto poros: klaipėdiečiai V. Perminaitė ir A. Butkus, Viktorija Juchnevičiūtė ir Gediminas Nadtočis-Natas iš „Dangaus”, dainininkė Irma Jurgelevičiūtė-Sėlenienė ir čiuožėjas Aleksandras Piragovas, dainininkai Rūta Lukoševičiūtė ir Milano bei aktorius Ramūnas Rudokas su čiuožėja Ramune Sadauskaite.

„Mango” pora dainininkė V. Perminaitė ir pramoginių šokių kolektyvo „Žuvėdra” šokėjas A. Butkus pirmoje vietoje komisijos ir žiūrovų sprendimu išliko po visų trijų finalų – komisija triskart jiems skyrė pirmąją vietą, už šią porą balsavo ir 17 477 žiūrovai.

„Ledo žvaigždžių” sidabro medalio laimėtojai „dangiečiai” V. Juchnevičiūtė ir G. Nadtočis-Natas antrą projekto vietą užėmė tik po žiūrovų verdikto – surinkę 12 729 žiūrovų balus jie įveikė didžiausią savo varžovą dainininkės I. Jurgelevičiūtės-Sėlenienės ir A. Piragovo porą, už kurią balsavo 5664 žiūrovai. Po trijų finalų komisijų sprendimų šios poros dalijosi antrą-trečią vietas, tačiau žiūrovų sprendimas buvo lemiamas. I. Jurgelevičiūtei-Sėlenienei ir A. Piragovui atiteko „Ledo žvaigždžių” bronza.

Ketvirtoje projekto vietoje liko aktorius R. Rudokas su čiuožėja R. Sadauskaite, o penktieji – dainininkai R. Lukoševičiūtė ir Milano.

Pirmosios vietos nugalėtojams atiteko pagrindinis projekto prizas automobilis „Ford Focus”, antriesiems – du 107 cm įstrižainės plazminiai televizoriai „Philips”, tretiesiems – du 81 cm įstrižainės plazminiai televizoriai „Philips”, ketvirtą ir penktą vietas užėmusioms poroms – po „Philips” namų kino sistemą.

Visi projekto dalyviai apdovanoti ir abonementais į sporto klubą, specialiais „Foto Pro” DVD su pusantro tūkstančio projekto nuotraukų ir gražiausiomis „Ledo žvaigždžių” akimirkomis bei kitais prizais.

Dėl TV3 projekto „Ledo žvaigždės” nugalėtojų titulo, be šių penkių porų finalininkių, varžėsi ir Aras Vėberis su čiuožėja Vaida Paulauskaite, Rolandas Janavičius su čiuožėja Olga Lobza, Goda iš „69 Danguje” su čiuožėju Dovydu Dogrobianu, „Olialia” mergaitės, Lietuvos bušido ir karatė čempionas Jordanas Poškaitis su čiuožėja Gintare Vostrecovaite, Daina Bilevičiūtė su čiuožėju Nikolajumi Afanasenka, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Informacijos ir komunikacijos katedros docentas Algirdas Budrevičius ir Aurimas Dautartas su čiuožėja Diana Rybalko.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , , , .

6 atsiliepimai į "TV3 projekte „Ledo žvaigždės” nugalėjo „Mango” pora Viktorija su Andriumi!"

  1. zydrune

    labas kokia tavo vardas? kaip sekasi? 😛 😉

  2. SARUNYTE

    MYLIU MMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN NGGGGGGGGGOOOOOOOO

  3. SARUNĖ

    MANGO IR TIK MANGO 😛

  4. SArUnYtE

    Mango jega 😀 🙂

  5. gabija

    as myliu mango.jėga mango 🙂 😀 😛 😉 kodel isėjo mango? 😥

  6. ievutea

    MANGO JEGA JU LABAI GERAS BALSAS GAILA[ MYLIU MANGOOOOOOOO 😀 😉 8)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.