Nuo kovo vidurio LNK eteryje pasirodys trys nauji dieniniai serialai

JAV situacijų komedija Džesė („Jesse”) – serialas apie vienišą mamą. Ji augina sūnų, dirba padavėja, mokosi, kad gautų medicinos seselės diplomą, plepa su draugėmis ir krečia kvailystes, eina į pasimatymus ir išgyvena dėl nelaimingų meilių… „Džesė” – šmaikštus, gyvenimiškas, dinamiškas serialas. Pagrindiniame vaidmenyje – Christina Applegate. Jis bus rodomas nuo kovo 19 -osios darbo dienomis 12.55 val. ir pakeis „Stebuklingas keliones”.

Kita naujiena LNK eteryje – „Snobsas” („Snobs”), Australijos serialas apie tris draugus. Pasiturinčios australų šeimos dukra Abė, berniukas Marijanas, keliaujančios feralų genties sūnus ir jo mylimas šuo Snobas – tai bent trijulė. Feralų atvykimas į ramų Australijos provincijos miestelį sukelia nemenką sumaištį – išpuoselėtos ir pasipūtusios miestiečių šeimos nenori gyventi šalia „purvinų, neišsilavinusių driskių”. Tačiau Abės ir Marijano draugystei tradicinės pažiūros nė motais – vaikai draugauja, nepaisant suaugusių požiūrio į gyvenimą ir žmones. Abė, Marijanas ir Snobsas tampa neišskiriami. „Snobsas” – darbo dienomis 13.25 val. vietoj „Vandenyno mokyklos” nuo kovo 19 dienos.

„Antinas Dafis” („Daffy Duck Show”) – naujas JAV animacinis serialas. Piktų įžeidimų meistras, savimi nuolat abejojantis savimyla Antinas Dafis gali būti ir didžiausias priešas, ir geriausias draugas – priklauso nuo situacijos…Bet pasitikėti juo negalima jokiu būdu! „Antinas Dafis” – naujas animacinis serialas
darbo dienomis 13.55 val. nuo kovo 20-osios keičia „Nuostabius mitus ir legendas”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.