„Aerosmith” surengs didžiausią roko koncertą šią vasarą

Liepos 3 d. Rygos Skonto stadione koncertuos viena geriausių pasaulyje gyvai grojančių grupių „Aerosmith”. Roko karaliai žada, jog Latvijoje vyksiantis šou bus įspūdingiausias 2007 m. vasaros renginys.

Geriausia amerikietiška roko grupė „Aerosmith” pasiruošusi sugrįžti į Europą po ilgų aštuonerių metų pertraukos su nauju koncertiniu turu. Po itin sėkmingo koncertinio turo Jungtinėse Amerikos valstijose grupė „Aerosmith” pasirengę parodyti Europai, kas yra tikrasis roko šou. Tai bus pirmasis grupės koncertas Latvijoje.

„Mes labai džiaugiamės, kad pagaliau galime surengti koncertinį turą tose šalyse ir miestuose, kurie anksčiau mums būdavo nepasiekiami. Ryga yra vienas iš tokių miestų. Mes užaugome šaltojo karo metu ir niekada negalėjome net įsivaizduoti, jog atvyksime čia, kur turime daugybę gerbėjų. Tačiau situacija keičiasi ir pagaliau mes džiaugiamės galimybe su jais susitikti”, – sakė kultinės roko grupės „Aerosmith” nariai Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton ir Joeys Kramer.

Per 40 metų trunkančią įspūdingą karjerą energingieji „Aerosmith” išleido 14 studijinių albumų ir visame pasaulyje pardavė daugiau nei 140 milijonų jų kopijų. Jau 95 rokerių albumai, singlai ir vaizdo klipai tapo auksiniais, platininiais ir multi-platininiais. Tai viena labiausiai apdovanotų roko grupių pasaulyje – savo sąskaitoje „Arosmith” jau turi keturis „Grammy”, aštuonis „American Music Awards”, šešis „Billboard Awards” ir dvylika „MTV Awards” apdovanojimų. „Aerosmith” yra rokenrolo šlovės muziejaus nariai.

Per paskutiniuosius 35 metus „Aerosmith” surengė apie 2000 pasirodymų visame pasaulyje. Šou prodiuseris Peeteris Rebane sako, kad šiomis dienomis nėra tokios grupės pasaulyje, kuri per tokią ilgą savo karjerą vis dar būtų puikios formos ir vis dar galėtų energingai koncertuoti prieš tūkstantines gerbėjų minias abiejose vandenyno pusėse. „Mes labai daug dirbome, kad „Aerosmith” atvyktų į Latviją – tai užtruko maždaug 7 metus. Pagaliau tikslas buvo pasiektas – viena didžiausių pasaulio grupių koncertuos Rygoje. Tikiu, kad tai bus puikus roko renginys šią vasarą”, – sakė P.Rebane.

Grupė „Aerosmith” koncerte atliks 2006 metais išleisto albumo „The Very Best Of…” kūrinius. Koncerte taip pat skambės tokios dainos kaip: „Dream On”, „Sweet Emotion”, „Walk This Way”, „Love In An Elevator”, „Livin’ On The Edge”, „Crying” ir pasaulinės šlovės hitą „I Don’t Want To Miss A Thing” iš kino filmo „Armagedonas”. Pasirodymo metu grupė yra paruošusi įspūdingą programą su triukais, kurie suteiks galimybę grupės nariams būti kuo arčiau savo gerbėjų.

Bilietus į „Aerosmith koncertą Rygoje bus galima įsigyti jau kovo 12 d., pirmadienį visose elektroninės prekybos bendrovės „Tiketa” kasose. Jie kainuos nuo 125 iki 250 litų. Bilietus taip pat galima rezervuoti telefonu 1653 arba įsigyti elektroninius bilietus interneto tinklalapyje www.tiketa.lt bei atsispausdinti juos paprastu spausdintuvu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.