SAS pasiūlys tiesioginius reisus tarp Skandinavijos ir Dubajaus

Šiais metais Skandinavijos avialinijų grupė SAS pirmoji savo keleiviams pasiūlys tiesioginius reisus tarp Skandinavijos ir didžiausio Jungtinių Arabų Emyratų miesto – Dubajaus. Tokiu būdu SAS siekia tenkinti kasmet vis didėjantį verslo ir turizmo kelionių lėktuvu į šį miestą poreikį.

Pirmasis tiesioginis SAS skrydis iš Kopenhagos į Dubajų suplanuotas š.m. spalio 31 dieną. Tiesioginiai reisai tarp Danijos sostinės ir Dubajaus bus vykdomi tris kartus per savaitę abiem kryptimis iki žiemos sezono pabaigos, t.y. 2008 m. kovo 29 d. Toks skrydžių tvarkaraštis turėtų patenkinti į Dubajų keliaujančių verslininkų ir turistų poreikius.

Dubajus – vienas sparčiausiai augančių miestų pasaulyje, įsitvirtinęs kaip kokybiškas paslaugas siūlantis turizmo bei vienas didžiausių pasaulyje verslo centrų. Pasiūlydama naują tiesioginį reisą iš Kopenhagos, SAS savo klientams suteikia galimybę patogiai bei taupant laiką nuvykti į Dubajų.

„Keliaujančiųjų iš Skandinavijos į Dubajų ir atgal srautas pastaraisiais metais išaugo labai ženkliai. Numatoma, kad ši tendencija tęsis ir toliau. Dubajus – ypač patrauklus miestas tiek verslo reikalais, tiek pailsėti skrendantiems keleiviams. Be to, Dubajus siūlo ypač patogų susisiekimą su Vidurio Rytų ir Indijos miestais. Naujasis reisas yra dalis naujos SAS strategijos, kurios tikslas – klientams pasiūlyti pačius optimaliausius kelionių lėktuvais sprendimus”, – sakė Lars Sandahl, „Scandinavian Airlines International” komercijos vadovas.

Tarp Kopenhagos ir Dubajaus keleiviai skris patogiai, naujai įrengtuose „Airbus 340” lėktuvuose, kuriuose įmontuotos naujos itin patogios kėdės bei specialūs miegui pritaikyti SAS verslo klasės krėslai. Visų SAS tarpžemyninių skrydžių keleiviai gali rinktis kelionę verslo, ekonomine ekstra ar ekonomine klase. Ekonominės ekstra klasės salonas atskirtas nuo ekonominės klasės. Ekonominės ekstra klasės keleivių kėdės platesnės, čia daugiau vietos skirta keleivių kojoms.

Nauju SAS reisu taip pat galės naudotis ir „SAS Cargo” klientai – tokiu būdu jie turės daugiau galimybių pasiekti Dubajaus rinką.
SAS – pirmoji užsienio aviakompanija, 1992 metais pradėjusi reguliarius skrydžius į Vilnių. Šiuo metu SAS vykdo reisus tarp Danijos sostinės Kopenhagos ir Palangos 13 kartų per savaitę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.