Galingiausias rinkoje dyzelinis SUV klasės automobilis

240 kW arba 326 AG ir 760 Nm sūkio momentas – tai Ženevos automobilių parodoje pristatomas Audi pasididžiavimas – galingiausias pasaulyje dyzelinis SUV klasės automobilis. Pažangiausias aštuonių cilindrų variklis su tiesioginiu įpurškimu ir Pjezo purkštukais žymi ne vien tik jėgą, bet ir efektyvumą: 4.2 TDI variklio vidutinės kuro sąnaudos siekią 11,1 litro dyzelino 100 kilometrų.

Audi Q7 koncepciniame modelyje sumontuotas didelės galios V8 TDI 4,2 darbinio tūrio variklis, kuris stebina įvairiapusišku sportiškumu. Šiuo debiutu Q7 modelių serija nustatė naujus standartus savo klasėje. Dabar 4.2 TDI kilsteli kartelę dar aukščiau.

Po naujojo Audi Q7 4.2 TDI variklio gaubtu yra galingiausias gamintojo siūlomas dyzelinis variklis. 4,2 litro tūrio V8, kuris jau gena ir A8 prabangų sedaną, išvysto 240 kW arba 326 AG ir 760 Nm sūkio momentą 1800 – 2500 sūkių per minutę intervale. Galingiausias rinkoje SUV pasižymi sportinio automobilio charakteriu. Naujasis Audi Q7 iki 100 km/val. įsibėgėja per 6,4 sekundės ir išvysto maksimalų 236 km/val. greitį. Šie nauji duomenys tai pat yra geriausi rodikliai šios klasės rinkoje.

Audi Q7 4.2 TDI galia perduodama šešių pavarų tirptronic greičių dėže ir sportiška quattro pavara, kuri įprastiniu režimu varomąją galią paskirsto 40 procentų priekinei ir 60 procentų galinei ašims. Audi adaptyvinė oro pakaba montuojama bazinėje galingiausio dyzelinio automobilio komplektacijoje – ji apjungia dinaminį valdymą su prabangios klasės važiavimo komfortu.

Audi Q7 4.2 TDI taip pat gali pasigirti turtingiausia standartine įranga savo klasėje. Salono interjerui didingumo suteikia odos apipavidalinimo paketas, o elektroninis galinių durelių valdymas palengvina krovą. Naujoji funkcija „Audi lane assist” sistema seka kelio skiriamąsias juostas ir įspėja vairuotoją, kai automobilis nevalingai kerta kelio žymę.

Tikimasi, kad Lietuvos ir Latvijos rinkose Audi Q7 4.2 TDI pasirodys 2007 metų antrajame pusmetyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.