„Mango” albume – pavasario dvasia ir retro įvaizdis

Kovo 12-ąją pasaulį išvys naujasis „Mango” albumas „Pažadėta meilė”, kuris, anot grupės narių, paskleis pavasarišką nuotaiką. Albume gerbėjai ras 13 kūrinių. „Šį kartą jų daugiau nei įprasta, tai tarsi kompensacija mūsų fanams už tai, kad vėluojame su išleidimu. Kita vertus, gal ir gerai, kad albumas pasirodys pavasarį, nes jo dainų nuotaika puikiai atitiks šį labai gražų metų laiką, trykštantį įkvėpimu, atsinaujinimu bei meile”, – sakė Rima.

„Mango” merginos džiaugėsi Vikos sėkme projekte „Ledo žvaigždės”. „Su nekantrumu laukiame šio projekto pabaigos. Manau, kad Vikos pasirodymai nustebino ne tik mus, bet ir daugumą mūsų grupės gerbėjų. Nesvarbu, kokią vietą ji galų gale užims, tačiau ji tikrai padarė viską, ką gali, ir, manau, yra reali pretendentė laimėti šį projektą”, – įsitikinusios merginos. Radijo stočių eteryje jau skamba titulinis albumo singlas – daina „Pažadėta meilė”.

„Šį kartą ilgai rinkomės, kurį kūrinį pristatyti radijo klausytojams. Rimai patiko daina „Glamonėjai”, Vikai – „Tai tik žaidimas”, tačiau mano ir mūsų prodiuserio Ž. Liulio balsai lėmė, kad radijo singlu taps daina „Pažadėta meilė”, – sakė Lina.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.