Komandų žvilgsniai jau krypsta į Rytus

Lietuvos boulingo čempionate dar tęsiasi aukščiausiosios A lygos komandų tarpusavio kovos dėl vietos finaluose, o B lygos Vakarų zonoje jau aiškios ketvirtfinalio dalyvės. Komandos jau pradeda analizuoti priešininkus iš Rytų, su kuriomis teks kautis tolimesnėse kovose.

B lygos Vakarų zonos nugalėtojais tapo „Vakarų ekspreso 1” ekipa, paskutiniame reguliaraus sezono susitikime išvykoje 4308:4041 nugalėjusi Šiaulių „Cedoros-Cekol” komandą ir po 14 rungtynių surinkę 36 taškus. „Vakarų ekspresas 1” tęsia kovas dėl stipriausios B lygos komandos vardo ir dėl galimybės žaisti A lygoje. Kitame klaipėdiečiai etape žais dvi tarpusavio rungtynes – vienas namuose ir vienas išvykoje – su ketvirtą vietą Rytuose užėmusia Vilniaus „Apollo 2” komanda.

Dar viena uostamiesčio ekipa – „Tella 1” turnyrinėje lentelėje užėmė 3 vietą ir taip pat žais atkrintamosiose su sostinės „AK baldų” komanda.

A lygoje nugalėtojų titulą ginanti uostamiesčio APOIL žaidė keturias iš eilės varžybas Vilniuje. Klaipėdiečiams nesisekė kaip reta – jie pralaimėjo tris susitikimus. Nusileista vietos „Oksalio”, „Apollo 1” bei „Čili picos” ekipoms, įveikta tik „10 kėglių” komanda.

Nepaisant to, nesėkmingai sužaidusi paskutiniąsias reguliariojo sezono rungtynes APOIL su 34 taškais jau užsitikrino pirmąją vietą A lygos turnyrinėje lentelėje.

Į finalinį A lygos etapą patenka trys geriausios komandos, antrąją ir trečiąją vietas užėmusios ekipos varžosi tarpusavyje, nugalėtoja žaidžia su pirmąją vietą reguliariajame sezone užėmusia komanda, šiuo atveju – APOIL.

Varžovų finaliniame čempionato etape klaipėdiečiai dar nežino – kitos komandos dar nesužaidė visų reguliaraus sezono varžybų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.