Įvykiai „Danguje 2”: Adelija – lyderė, Darius paliko šou, šeštadienį „dangiečiai” kausis Kaune

Po penktojo „Tango TV” žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus 2” savaitės finalo, kuris vyko šeštadienį, kovo 3 dieną, Skirmantė neteko lyderės pozicijos, „Dangų 2” paliko penktasis dalyvis Darius, o „dangiečiai” jau ruošiasi naujam finalui, kuris šį šeštadienį įvyks Kaune, naktiniame klube „Metelica”!
Muzikinio realybės šou „Dangus 2” savaitės finalo koncertas šeštadienį buvo kaip niekad audringas. Niekas neprognozavo, to, kad iš šou grės iškristi skandalingiausiu dalyviu vadinamam Soliariui, to, kad dėl savo mylimųjų verks ir Živilė, ir Raimonda, to, kad Liudo daina „Rytais” bus sutikta kaip Lietuvos himnas…
Nuspėti rezultatą galbūt galima buvo tik Fantomui Dariui susikovus su mažiausiai finale balų surinkusiu Soliariu – lemtingoje dvikovoje jis sudainavo „Jausmą”… Tiesa, šį kartą ne vienas, o su netikėtai scenoje pasirodžiusia mylimąja Živile.
Darius neatrodė išsigandęs – vaikinas drąsiai ir uždegančiai sudainavo paties kurtą dainą „Aš pats sau vadas” ir neprarado įgimto optimizmo net sužinojęs, kad pralaimėjo Soliariui.
„Viskas bus gerai, – plačiai šypsojosi vilnietis Darius. – Aš ir toliau kursiu.”
Absoliučiu praėjusios savaitės finalo nugalėtoju tapo vilnietis Liudas, surinkęs 54 komisijos ir „Tango TV” žiūrovų balus, antra – Adelija su 44 balais, trečioje vietoje – Marius su 38 balais, ketvirtoje – Raimonda su 36 balais, penktoje – vos 8 balus surinkęs Soliaris.
Susumavus galutinius visų savaitės finalų rezultatus, pirmoje „Dangaus 2” talentingiausiųjų topo vietoje atsidūrė energingoji Adelija iš Palangos, kuriai pavyko išstumti tvirtą lyderę – Skirmantę su net 116 balų. Didžiulį šuolį aukštyn atliko ir Soliaris. Jis ne tik dar vienai savaitei liko realybės šou, o ir pasiėmė net 52 Fantomo Dariaus jau užsidirbtus balus ir taip iš paskutinės vietos pakilo į šeštąją.
Kol kas balų „Danguje 2” išvis neturi praėjusią savaitę į realybės šou atėję naujokai – kaunietė Rūta ir Dainius iš Marijampolės. Galbūt jiems pasiseks šį savaitgalį Kaune?

„Dangiečių” balai ir užimamos vietos po penkių „Dangaus 2” finalų:

NR. DALYVIS BALAI

1 Adelija 142

2 Marius 134

3 Liudas 120

4 Skirmantė 116

5 Raimonda 108

6 Soliaris 88

7 Justinas 88

8 Živilė 84

9 Eglė 44

10-11 Rūta 0

10-11 Dainius 0

„Dangus 2” – per „Tango TV” šiokiadieniais 15.30 val., 17.00 val. ir 21.30 val., „Dangaus 2” savaitės finalai – 20.30 val. tiesiogiai per „Tango TV”, kartojimas per TV3 sekmadieniais 14.30 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.