Veržiasi į „Nuodėmės užkalbėjimą“

Klaipėdoje šiandien įvyksianti filmo „Nuodėmės užkalbėjimas” premjera sulaukė netikėtai didelio susidomėjimo.

Vos prieš savaitę mirusios rašytojos Jurgos Ivanauskaitės romanų motyvais sukurtas filmas šiandien kino teatre „Cinamon” bus pradėtas rodyti jau nuo 12.30 val.

Tačiau labiausiai publika veržiasi į vakarinį 19.30 val. seansą.

Šis seansas vadinamas premjeriniu, nes prieš jį su publika bendraus filme Viką suvaidinusi aktorė Rasa Samuolytė bei kunigo Pauliaus vaidmens atlikėjas Aleksas Kazanavičius. Taip pat su klaipėdiečiais susitiks ir filmo „Nuodėmės užkalbėjimas” ko-prodiuseris Ramūnas Škikas.

Filmo režisierius Algimantas Puipa į premjerą Klaipėdoje atvykti negalės. Premjeroje dėl kitų darbų nedalyvaus ir psichoanalitikės Ritos vaidmenį atlikusi klaipėdietė aktorės Nelė Savičenko.

Kino teatro „Cinamon” vyriausiojo direktoriaus pavaduotoja Asta Vaškelytė „Klaipėdai” sakė, kad uostamiesčio susidomėjimas A.Puipos filmu pranoko visus lūkesčius.

Klaipėdiečiai, anot A.Vaškelytės, nelinkę vietų į kino seansus rezervuotis iš anksto. Tačiau šįkart iš anksto užsakyta ir nupirkta apie 300 bilietų. Vakar buvo likę tik apie 130 bilietų į premjerinį seansą.

Gali būti, kad tokį klaipėdiečių susidomėjimą paskatino ankstyva rašytojos J.Ivanauskaitės mirtis. Ši rašytoja, pagal kurios romanus „Ragana ir lietus”, „Placebas” bei „Sapnų nublokšti” buvo sukurtas filmas „Nuodėmės užkalbėjimas”, yra itin mėgstama Klaipėdos skaitytojų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.