LNK „Žvaigždžių duetuose” – A. Bunikienė ir V. Frankonis

Iš LNK „Žvaigždžių duetų” iškritusią Arvydo Stonio ir Irenos Starošaitės porą keičia žinomos dizainerės Audronės Bunikienės ir legendinio dainininko Valdemaro Frankonio duetas.

„Tris savaites blaškiausi su klausimu to be or not to be. Iš pradžių nusprendžiau, kad nedainuosiu. Bet kipšiukas manyje nerimo – negalėjau net modeliuoti drabužių. Paskui pasakiau sau: Audrute, jeigu tu dainuoji pati sau viena savo drabužių studijoje, tai kodėl negali dainuoti scenoje ir taip patenkinti savo ego? Bus bent ką papasakoti anūkams”, – apie ilgą ėjimą į „Žvaigždžių duetus” pasakojo dizainerė Audronė Bunikienė.

Besiruošdama šiam šou dizainerė iš streso sulyso trimis kilogramais ir specialiai „Žvaigždžių duetams” siūta suknia jai tapo per didelė. „Jaudinausi, jaudinuosi ir jaudinsiuos”, – po pirmo pasirodymo sakė Audronė. Dizainerė mano, kad daug geriau dainuoja ne scenoje – tada, kai nesijaudina.

Nuo mažens Audronė mėgo dainuoti, bet dainavimo specialiai nesimokė. Labiausiai jai patinka dainuoti itališkai. Vien dėl to, kad troško dainuoti italų kalba, Audronė ėmė lankyti italų kalbos kursus.

Dizainerei A. Bunikienei į porą buvo pakviestas žinomas dainininkas Valdemaras Frankonis, J. Tallat-Kelpšos muzikos mokyklos dėstytojas ir „Žvaigždžių kvarteto” narys. Valdemaras taip pat mėgsta dainuoti itališkai. Todėl bent jau dvi pirmąsias laidas žiūrovai išgirs šį duetą dainuojantį melodingas ir gražias itališkas dainas.

Paklausta, kaip jai sekasi sutarti su naujuoju savo partneriu, Audronė tik šypsojosi. „Aš esu įpratusi gyventi taip: kaip Audrutė pasakys, viskas bus gerai. Mano aplinka jau pastebėjo, kad Valdemaras – vienintelis mano pažįstamas vyras, kuris man neleidžia įsiterpti. Jis pagal horoskopą yra Skorpionas, o manoma, kad Skorpionai valdo Žuvų ženklą, kurio atstovė esu. Bet manęs tai netrikdo. Valdemaras puikus profesionalas, gal tik aš nesu labai gabi mokinė vykdyti jo profesionalių patarimų”.

„Audronė ir taip jau padarė žygį per Alpes, – apie partnerės debiutą sakė Valdemaras Frankonis. – Ji turi daug noro dainuoti ir tai gražiausia”. Valdemaras „Žvaigždžių duetuose” panoro dalyvauti, nes sako pasiilgęs eksperimentų. „Metai juda į priekį, norisi kažko naujo”.

Valdemaras Frankonis yra vienas iš nedaugelio „Žvaigždžių duetų” dainininkų, kurie turi ilgametės patirties dainuoti duetu. Valdemaro ir Algio Frankonių duetas prieš kelis dešimtmečius išgarsėjo net už Lietuvos ribų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.