R. Kuncaitis priims sprendimą per savaitę

Pradėtas formuoti ir Lietuvos studentų krepšinio rinktinės trenerių štabas.

Žinia, šių metų rugpjūčio 8-18 dienomis Tailande vyks pasaulio studentų universiada. Joje pirmą kartą dalyvaus ir mūsų šalies studentų krepšinio rinktinė. Todėl jau pradėta burti trenerių komandą.

Tapti studentų ekipos vyriausiuoju treneriu yra pasiūlyta „Neptūno” strategui Robertui Kuncaičiui, kuris kartu būtų ir Lietuvos antrosios rinktinės treneriu.

Vakar R. Kuncaitis nepaneigė šio pasiūlymo: „Su naujuoju pirmosios rinktinės vyriausiuoju treneriu Ramūnu Butautu šia tema jau kalbėjomės anksčiau. Dar nepasakiau „taip”. Su Ramūnu dar susitiksime ir viską aptarsime. Manau, kad viskas turėtų išsispręsti per artimiausią savaitę.”

„R. Kuncaitis yra pats tinkamiausias žmogus vadovauti studentų krepšinio rinktinei, – vakar „Vakarų ekspresui” sakė Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) prezidentas Rimantas Cibauskas – Šis treneris yra seniai mūsų akiratyje. Tikiu, kad jis sutiks treniruoti. Jam galėtų talkinti gerai LSKL čempionate užsirekomendavę treneriai. Žadame artimiausiu metu suformuoti trenerių štabą. Jau gegužės pabaigoje Lietuvos studentų krepšinio rinktinė vyks į tarptautinį turnyrą Dalase (JAV).”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.