„Tango TV” „Danguje” – du ambicingi naujokai: kaunietė Rūta ir Dainius iš Marijampolės!

Įsibėgėja šeštoji savaitė, kai „Tango TV” eteryje startavo antrasis žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus 2”. Per keturis jau įvykusius šeštadieninius finalus žiūrovų ir komisijos sprendimu realybės šou jau paliko panevėžietis Vaidas, vilnietė Dalia, Artakas iš Klaipėdos ir gražioji Jogailė iš Panevėžio. „Danguje 2” liko dešimt „dangiečių”, tačiau neilgam – jau šiandien į realybės šou ateina du ambicingi, talentingi ir scenos išalkę naujokai dvidešimtmečiai kaunietė Rūta ir Dainius iš Marijampolės.
Rūta Čapanauskaitė – įvairiapusiška asmenybė. Kaunietė Vytauto Didžiojo universitete mokosi menotyros, dainuoja lietuvių liaudies ansamblyje „Ratilėlis”, o naktimis virsta „go go” šokėja Kauno klubuose. „Daug kam keista, kaip aš galiu tuo pačiu metu šokti klube ir dainuoti lietuvių liaudies ansamblyje, – šypsosi Rūta. – Tačiau tokia aš esu, vienos veiklos man negana”.
Ne mažiau spalvingas ir muzikinio realybės šou „Dangus 2” dalyvės asmeninis gyvenimas. Merginos širdies draugas lepina ją… automobiliais! Rūta labai mėgsta greitį ir gražius automobilius. Gavusi iš mylimojo naujo automobilio raktelius, dangietė jį išbando ir, jei nepatinka, tiesiog paprašo padovanoti kitą.
„Draugas mane labai myli ir tenkina visus mano įgeidžius”, – atvirai pasakoja dangietė.
Rūta neslepia, kad jai svarbiausia būti pastebėtai: „Manau, būsiu išskirtinė Lietuvos popmuzikos padangėje. Labai nedaug kas sugeba sujungti šokį, dainavimą ir aktorinius sugebėjimu į derančią visumą. O aš tai galiu!”
Dainius Amšiejus – saldžiabalsis dainininkas iš Marijampolės. Vaikinas sako, kad suvalkiečiams būdingu taupumu nepasižymi, yra atviras, draugiškas ir linksmas žmogus. „Dangaus 2” dalyvis visą savo gyvenimą sieja su muzika ir rengiasi tapti muzikos mokytoju.
Įspūdingą balsą turintis vaikinas niekuomet profesionaliai nesimokė muzikos, gitara išmoko groti pats, o dainavimas padėjo jam įveikti scenos baimę.
„Anksčiau buvau drovus. Mane išlaisvino muzika”, – sako Dainius, kuriam drąsos tikrai netrūksta. „Kiekvienas nori tapti žvaigžde, tik tai slepia. Aš neturiu ko slėpti – Marijampolėje pavargau, noriu išplaukti į platesnius vandenis.”
Dainius tiki, kad tai „Danguje 2” padaryti padės geras balsas, darbštumas ir linksmas būdas. Dalyvis tiki, kad jo melodingos dainos ypač patiks merginoms. Tuo labiau, kad šio gražuolio širdis laisva…

Kaip į ambicingus ir savimi itin pasitikinčius naujokus sureaguos senbuviai „dangiečiai”: Skirmantė, Adelija, Justas, Marius, Živilė, Darius, Raimonda, Liudas, Eglė ir Soliaris?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.