Upėn įkritęs vyriškis galėjo mirti nuo šalčio

Gelbėjimo tarnybos vakar iš Neries ištraukė du vyrus, vieno iš jų gyvybės nepavyko išgelbėti. Kitam dvidešimt penkerių metų jaunuoliui, šokusiam nuo Viliampolės senojo tilto, gelbėtojai į pagalbą atskubėjo laiku. Šiuo metu vyras gydomas klinikose.

Žaliakalnio policijos komisariato budėtojas Gintas Ašmena „Kauno dienai” sakė, kad vakar policijos pareigūnai iš upės traukė du žmones.

Vakar rytą Kleboniškyje ant Neries ledo lyčių buvo pastebėtas jauno vyriškio kūnas. Apie 11 valandą ryto atvykę gelbėtojai nustatė, kad vyras į vandenį įkrito maždaug prieš dvi valandas, jo kūnas dar nebuvo sušalęs.

Vyriškio tapatybės pareigūnai dar nenustatė, vyriškis kišenėse turėjo raktą, saldainį bei pinigų. Skenduolis vilkėjo tamsios spalvos džinsinėmis kelnėmis, juoda striuke su kapišonu, avėjo juodais sportbačiais su raudonos spalvos detalėmis. Gelbėtojai spėja, kad vyriškis į upę įkrito netyčia. Eidamas pakraščiu galėjo paslysti ir įkristi.

Apie 13 valandą pareigūnai gavo pranešimų, kad nuo senojo Vilijampolės tilto į upę ketina šokti jaunuolis. „Pareigūnai skubiai reagavo ir įvykio vietoje pasirodė po kelių minučių, tačiau jaunuolis jau buvo nušokęs”, – pasakojo G. Ašmena.

Anot jo, gelbėtojai ištraukė dvidešimt penkerių metų N. K. kūną, medikai bandė jį atgaivinti. Į savo gyvybę kėsinęsis asmuo šiuo metu gydomas klinikose.

„Psichiatrai spręs, kokio gydymo žmogui reikia, mes baudžiamosios atsakomybės jam netaikysime”, – aiškino pareigūnas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.