Iš LNK „Žvaigždžių duetų” iškrito A. Stonio ir I. Starošaitės pora

Susumavus dviejų savaičių komisijos vertinimus ir žiūrovų balsus, LNK muzikinį šou „Žvaigždžių duetai” turėjo palikti garsiausio Lietuvos iliuzionisto Arvydo Stonio ir dainininkės Irenos Starošaitės pora.

Ir praėjusią savaitę Irenos ir Arvydo duetas užėmė paskutinę vietą, bet turėjo šansų pakilti turnyrinėje lentelėje. Pagal šio šeštadienio komisijos vertinimus, pora buvo pakilusi aukščiau – drauge dar su trimis duetais dalinosi šeštą aštuntą vietas, tačiau žiūrovai juos dar bloškė žemyn.

Dainuoti Arvydas Stonys svajojo visą gyvenimą, tai buvo jo silpnybė. Iliuzionistas „Žvaigždžių duetuose” džiaugėsi galimybe dainuoti tūkstantinei auditorijai, o ne tik draugams ar tuščiuose namuose. Kad ir kaip Arvydas norėjo dainuoti, žiūrovų sprendimu jų pora iškrito po keturių laidų. Anksčiau, prieš dvi savaites šou paliko vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė.

Kita vertus, iškritęs iš šou, Arvydas turės daugiau laiko skirti penktadienio rytą gimusiam antram sūnui. Arvydui smagu, kad žmona pasistengė pagimdyti prieš „Žvaigždžių duetų” koncertą. „Buvau beveik įsitikinęs, kad nuo scenos reikės važiuoti į gimdymo namus. Juk žinot, kartais būna kaip tyčia. Tačiau taip nebus ir dabar galėsiu ramiai sau dainuoti”, – juokėsi LNK „Žvaigždžių duetų” dalyvis. Tik gimęs Arvydo sūnus dar neturėjo vardo, nes tėvai laukė mergaitės. Mažasis Stoniukas mamos pilvelyje klausė visų tėčio pasirodymų – žmona Rita Arvydą lydėjo į kiekvieną koncertą.

Šeštadienį Arvydas dar pasirodys „Žvaigždžių duetuose” – ateis atsisveikinti su žiūrovais. Jiedu su Irena repetuoja naują dainą – lyrišką ir gražią „Saulė leidžias”. Iškritusią A. Stonio ir I. Starošaitės porą pakeis naujas žvaigždžių duetas, kurį žiūrovai išgirs jau šį šeštadienį.

Praėjusią laidą žiūrovams labiausiai patiko Deivio ir Renatos Ražanauskienės pasirodymas. Jiedu atliko itin sudėtingą dainą „Laikas tart sudie”, už jų duetą sulaukta 2 499 žiūrovų balsų. Tačiau susumavus dviejų laidų rezultatus, „Žvaigždžių duetų” lyderiais kaip ir praėjusią savaitę liko aktorė Kristina Kazlauskaitė ir pasaulio ultratriatlono čempionas Vidmantas Urbonas. Deivio ir Renatos duetas – trečioje vietoje, antrieji – Arina ir Seimo narys Vytautas Grubliauskas.

Vieta Duetas

01 V.Urbonas ir K.Kazlauskaitė

02 V.Grubliauskas ir Arina

03 R.Ražanauskienė ir Deivis

04 T.Rinkevičienė ir P.Meškėla

05 Sandra ir Gytis

06 Inga ir Č.Gabalis

07 Č.Urbonavičius ir Giulija

08 S.Balandis ir Veronika

09 K.Ignatavičius ir Gintarė

10 A.Stonys ir I.Starošaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.