Kraupus radinys užminė mįslę teisėsaugininkams

Klaipėdos rajono policininkai aiškinasi, kam priklauso penktadienio vakarą rastas batas su apgraužta žmogaus pėda viduje.

Penktadienį vakare į Klaipėdos rajono policijos komisariatą kreipėsi išsigandusi Kuliškių kaimo gyventoja Zina J. Moteris pranešė apie kraupų radinį, kurį į jos sodybą parnešė šuo.

Po pasilakstymo lauke šis namo grįžo įsikandęs batą, kuriame buvo žmogaus pėda. Pastaroji buvo apgraužta. Spėjama – šunų arba laukinių žvėrių.

Klaipėdos rajono policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pareigūnai ieško žmogaus ar kūno, kuriam ir priklauso pėda. Jų teigimu, yra labai menka galimybė, jog šis asmuo dar gyvas.

Apgraužta galūnė perduota Mykolo Romerio universiteto Teismo medicinos instituto Klaipėdos ekspertizės skyriaus ekspertams.

Rudos spalvos užvarstomas batas yra vyriškas, 40 dydžio. Tačiau pėda gali būti tiek vyro, tiek moters. Pirminiais duomenimis, kraupus radinys gali priklausyti vienam iš benamių, kurie glaudėsi šalia sodybos esančiame nedideliame miškelyje.

Įdomiausia tai, kad po šio įvykio benamiai iš miškelio netikėtai dingo.

Teisėsaugininkai apžiūrėjo įvykio vietą, miškelį ir aplinkinius laukus, tačiau nieko kas galėtų padėti nustatyti pėdos savininką nerado. Nepadėjo ir pasieniečių tarnybinis šuo.

Kadangi nei žmogaus, nei kūno be pėdos iki vakar nerasta, šiandien žadama paieškas pratęsti pasitelkus kinologus su šunimi.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.