Stano dingimas – reklamos triukas?

Prieš maždaug dvi savaites grupės „Delfinai” lyderis Stano išvyko į tolimą kelionę. Dar prieš palikdamas Lietuvą jis pažadėjo bent kelis kartus per savaitę apie save informuoti vadybininką,
tačiau šis teigia negavęs jokios žinios iš muzikanto. Tikinama, jog dainininko dingimas nėra reklamos triukas, tačiau pasklido kalbos, esą Stano jau pranešė apie save, o vadybininkas nutyli tai, siekdamas išlaikyti intrigą.
Stano pasirinko turistinę kelionę į Afriką. Ten planuota įveikti maždaug 7000 km maršrutą per vakarinę šio egzotiško žemyno pakrantę.

Nuo pat kelionės pradžios buvo kalbama, kad vykti pavojinga: naujienų tarnybos pranešė, jog iš miestelio Burkina Faso kalėjimo pabėgo net 200 kalinių. Nors kelionės maršrutas driekiasi vos per keliasdešimt kilometrų nuo šios vietos, Stano tai neatbaidė nuo planų.

Dėl galimų pavojų dainininkas prisižadėjo savo vadybininkui per savaitę bent kelis kartus parašyti laišką ar paskambinti, bet, kaip tvirtinama, jau dvi savaitės nieko negirdėti.

„Stano jau antrą savaitę man nieko nerašo. Žinau tik tiek, kad per tą laiką turėjo pasiekti net du didmiesčius, kuriuose tikrai buvo susisiekimo su Lietuva galimybės. Kol kas nepanikuoju, bet jaučiu didelį nerimą”, – tikino grupės vadybininkas Vilius Survila.

Nėra galimybės susiekti?

Pranešime spaudai rašoma, jog Stano dingimu susirūpino ir jo giminaičiai. Jie kreipėsi į grupės vadybininką ir paprašė iškart pranešti, jeigu tik bus kokių nors žinių. Apie paieškos skelbimą giminaičiai kol kas nekalba, nors tokios galimybės vis dar neatmeta.

„Ne paslaptis, kad Stano nebuvo labai artimas su savo giminaičiais. Tačiau natūralu, kad nežinomybė kamuoja ir juos”, – pasakojo V.Survila.

Jo teigimu, ši Stano išvyka į Afriką nėra eilinė: ją organizuoja ne kelionių agentūra, bet Ganoje gyvenantis asmuo.

„Tai tarptautinė kelionė, į kurią kartu su Stano išvyko ne vienas lietuvis, prancūzas, keletas švedų. Afrikoje yra nemažai civilizacijos nemačiusių vietų, tad save raminu, kad galbūt paprasčiausiai nebuvo galimybės susisiekti. Stano keliavo per Sacharą, kitas vietas, kur turbūt nėra nei radijo, nei televizijos”, – sakė „Delfinų” vadybininkas.

Informuos sužinojęs bet kokią žinią

Bilietas atgal į Lietuvą nupirktas kovo pirmai dienai. Vadybininkas V.Survila patikino, kad jeigu iki tos dienos gaus kokių nors žinių apie Stano, iškart informuos ne tik jo giminaičius, bet ir žiniasklaidą.

Paklaustas, ar galėtų užtikrinti, jog žinia apie Stano dingimą nėra tik reklamos triukas, kuriuo siekiama atkreipti tautiečių dėmesį vardan dainininko populiarumo, V.Survila atsakė: „Na, tai jūsų pasitikėjimo manimi reikalas. Galiu patikinti, kad tai nėra joks bandymas pasireklamuoti”.

Nenori tikėti, jog siekiama reklamos

Gera Stano draugė bei kolegė atlikėja Mia sako girdėjusi apie dainininko dingimą. Tačiau jos nerimas baigėsi sužinojus kiek kitokių naujienų apie Stano.

„Anksčiau su juo buvome išties geri draugai. Pastaruoju metu dėl laiko stokos kiek nutolom, bet vis dar susimatom. Dabar mus suveda tik darbas”, – pasakojo Mia.

Paklausus, kokių naujienų apie Stano teko girdėti, atlikėja buvo atvira: „Prieš kokias keturias penkias dienas sužinojau, kad Stano kartu su draugu lietuviu buvo pasiklydęs, o gal neveikė siųstuvas. Dėl šių trukdžių ir negalėjo paskambinti.

Nežinau, kiek yra tiesos, ar tai nėra paprasčiausi gandai, bet pasakoju, ką teko girdėti. Mano žiniomis, tas lietuvis, su kuriuo Stano buvo pasiklydęs, vėliau informavo savo seserį, jog jiems nieko nenutiko”.

Mia nemano, kad šis nuotykis tėra tik reklamos triukas: neva vadybininkas, nors ir sužinojęs, jog Stano nedingo, slepia šią informaciją. „Tokiais dalykais, kurie susiję su žmonių jausmais, žaisti negalima. Jeigu sužinočiau, jog Stano taip siekia reklamos, duočiau diržo! Ir nesvarbu, jog pastaruoju metu nesam labai artimi”, – sakė Mia.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.