Kinuose – šeštas S. Stallone filmas apie Rokį

Praėjus 17 metų nuo paskutinio filmo apie kultinį boksininką Rokį, jį suvaidinęs aktorius Silvesteris Stallone neatsilaikė pagundai dar kartą ringe išbandyti savo jėgas. Ne taip seniai atšvęstas 60-asis jubiliejus – ne kliūtis, todėl parašęs scenarijų, garsus aktorius vėl režisavo ir pats suvaidino filme „Rokis Balboa”. Jis Lietuvoje pradedamas rodyti nuo vasario 23 dienos.
Prieš 30 metų iš savo vardo sukūręs legendą, dabar Rokis Balboa (akt. S. Stallone) atsimena šlovingus laikus ir apie savo praeitį vakarais pasakoja ištikimiems restorano lankytojams. Jo santykiai su sūnumi (akt. Milo Ventimiglia) pašliję, o laikas atėmė viską, išskyrus senas istorijas… Tačiau širdyje Rokis išliko toks pat – stiprus kovotojas.
Meisonas Niksonas (akt. A. Tarveras) – sunkiasvorių katerogijos čempionas, niekada ringe nesusidūręs su lygiaverčiu priešininku ir lengvai iškovojęs savo titulą. Gerbėjai pripažįsta jo meistriškumą, tačiau vadina boksininku be širdies. Sporte tokie neturi ateities… Kol kompiuteris atsitiktinai į priešininkus jam neparenka Rokio Balboa! Kas laimėtų dvikovą, jei susikautų miklus meistriško smūgio šeimininkas Diksonas ir aistra bei šiurkščia jėga pasižymintis Rokis?! Tai būtų triuškinantis pasirodymas, kuris galėtų atgaivinti Diksono karjerą. Rokiui Balboa ši kova yra antras šansas, apie kurį jis nebesvajojo. Dviejų žvaigždžių susitikimas ringe žiūrovams padovanotų kraują stingdantį reginį, kupiną laukinių emocijų, žvėriško užsispyrimo ir tikros vyriškos jėgos. Tačiau ar ryšis legendinis boksininkas ringe susigrumti su dvigubai už save jaunesniu varžovu? Ar pavyks Rokiui įrodyti sau ir ištikimiems gerbėjams, jog kūnui senstant širdis tik stiprėja?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Kinuose – šeštas S. Stallone filmas apie Rokį"

  1. TREPET

    😳 kiek dar tu tesiniu visokiu atsiras baisu ir kaip taisykle nera ten ka ziuret . sis filmas irgi neisimtis . filmas liudnas beja pagrindinis gerojus lig pergivena visas savo anstesnias problemas su zmona vaiku ir draugais tik penkis kart greiciau kadf viskas sutilptu i viena serija , zodziu man visiskai nepatiko filmas, o kova pagal laika uzima tiek pat kiek visas filmas iki jos 😉 zodziu visiskas s…..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.