Tarp Violetos ir Viliaus – netikėta konkurencija

Daugelis klausytojų, netrukus išgirsiantys naująją Violetos Riaubiškytės dainą „Tavo glėbyje”, nesuabejos, kad tai dar vienas, šį kartą melodija ir eilėmis apvilktas dainininkės meilės prisipažinimas V.Tarasovui.

„Kai leidybai ruošdama savo antrąjį albumą „Su meile” įrašinėjau šį kūrinį, mūsų jausmai dar nebuvo įsiliepsnoję. Prisimenu, kad buvo net keli šios dainos žodžių variantai. Bandžiau ir vieną, ir kitą, tačiau vis kažkas netiko Žeraldo Povilaičio parašytai melodijai. Tik kai prodiuseris atnešė dar vienas eiles, ėmiau jas niūniuoti ir supratau: „Puiku”, – prisiminė dainos „Tavo glėbyje” gimimą V.Riaubiškytė.

Atlikėja nusijuokė paklausta, ar šį kūrinį namuose ji dainuoja savo mylimajam. „Mes su Viliumi dainuojame kitas dainas”, – šypsodamasi tikino viena seksualiausių Lietuvos atlikėjų.

Šią savaitę lietuviškos muzikos mėgėjai turėtų nekantriai stebėti, kaip įvairiuose dainų topuose sekasi karštajai pramogų verslo porelei.

Solinę karjerą pradėjusio V.Tarasovo daina „Išeinu” karaliauja radijo stoties „Lietus” lietuviškų dainų tope, aukštas pozicijas šis kūrinys užima ir kitų pagrindinių Lietuvos radijo stočių „Radiocentras” bei „M-1” populiariausių dainų sąrašuose.

Muzikos žinovai spėja, kad V.Riaubiškytės naujasis kūrinys taip pat gali įsiveržti į topų lyderius ir galbūt Viliaus kūrinį nustums į žemesnes vietas.

„Tai, kad mūsų dainos varžosi topuose, nereiškia, kad šios varžytuvės pasireiškia ir mūsų asmeniniame gyvenime. Mes abudu vienas kitam visada linkime sėkmės, o tai, kieno daina užims aukštesnę vietą, tikrai nėra svarbu”, – patikino V.Riaubiškytė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.