Vadovų gurmanų klubas surengė atvirą vakarą, kurio metu buvo vaišinamasi įvairiais vynais, pikantiškais užkandžiais bei kalbėta apie darbus miesto labui.
Šeštus metus kartą per mėnesį susirenkantys vadovai gurmanai paprastai aptaria aktualius jiems klausimus, tad dažniausiai vakarai būna uždari.
Tačiau vasario 19-ąją į vakarą vynų restorane „Petit Marseille” buvo pakviesta daugiau nei įprasta svečių. Čia atėjo ir įmonių vadovai, kurie kol kas nėra klubo nariai.
Vyno ir maisto derinimo žinovas, vadinamasis someljė, Dainius Vasiliauskas pristatė vakaro svečiams kelių rūšių vynus. Ragauta prancūziškų Elzaso regiono, Čilės vynų.
Verslininkai mokėsi atskleisti šių taurių gėrimų aromatą ir skonį. Prie vynų buvo patiekta skirtingų pikantiško skonio sūrių.
Vakaro metu ne tik vaišintasi, bet ir kalbėta apie tai, ką gero galima padaryti mūsų miestui.