Svetimą rankinę pačiupęs ekonomistas pabuvojo areštinėje

23 metų vaikinas iš naktinio klubo paspruko su rankine, kurioje buvo 10 tūkst. litų. Vienoje uostamiesčio lizingo bendrovėje ekonomistu dirbantis bėglys buvo pagautas bei pakliuvo į areštinę.

Užvakar, apie 4.55 val., miesto centre esančio naktinio klubo administratorė 24 metų Neringa Š. rūbinėje paliko rankinę su pinigais. Po penkių minučių mergina rankinės, kurioje liko klubui priklausantys 10 080 litų, neberado.

Iškviesti apsaugos darbuotojai netoli pasilinksminimo įstaigos sulaikė 23 metų tauragiškį Donatą Petraitį. Pas jį rasta ir dingusi rankinė su pinigais.

Įtariamasis buvo perduotas policijos pareigūnams bei uždarytas į areštinę. Vakar UAB „Šiaulių banko lizingas” Klaipėdoje ekonomistu dirbantis D. Petraitis buvo paleistas į laisvę bei išėjo į darbą.

Pats D. Petraitis apie savaitgalio nakties įvykius kalbėti nenorėjo – esą kol vyksta dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas, to daryti negalima.

Naktinio klubo darbuotojų teigimu, įtariamasis klube lankėsi ne pirmą kartą. Su draugais jis esą linksminosi ir sekmadienio naktį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.