LNK „Žvaigždžių duetų” lyderiai – K. Kazlauskaitė ir V. Urbonas

Trečią savaitę besitęsiančiame LNK muzikos šou „Žvaigždžių duetai” pasikeitė lyderiai. Šeštadienį susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, pirmoje šou vietoje atsidūrė aktorės Kristinos Kazlauskaitės ir pasaulio ultratriatlono čempiono Vidmanto Urbono duetas.

Dvi savaites iš eilės „Žvaigždžių duetuose” karaliavo aktorės Ingos Jankauskaitės ir dainininko Česlovo Gabalio duetas. Šį kartą praėjusiųjų savaičių lyderiai liko ketvirtoje vietoje.

Už lyrišką dainą „Smuikas” visi komisijos nariai Kristinos Kazlauskaitės ir Vidmanto Urbono porai skyrė aukščiausius įvertinimus – po dešimt balų. Žiūrovams šis dueto pasirodymas taip pat labiausiai patiko, už jį sulaukta 2238 skambučių.

Dar prieš pasirodymą Kristina Kazlauskaitė labai jaudinosi, nes turėjo vos vieną rimtą repeticiją. V. Urbonas gyvena ir dirba Panevėžyje, o K. Kazlauskaitė – Vilniuje, todėl šiai porai ypatingai sudėtinga susitikti repeticijoms.

„Dainą šiam koncertui rinkomės telefonu. Jis paskambina padainuoja, aš paskambinu padainuoju. Brangiai tas telefonas kainuoja, bet ką darysi… Gal reikės kada ir repetuot telefonu? Repeticijų mažai, bet priimam tai kaip žaidimą. Jei galvosi kitaip, gali išprotėti”, – juokėsi Kristina Kazlauskaitė.

Scenoje aktorė laidos vedėjo Vytauto Kernagio buvo pasveikinta su šiomis dienomis atšvęstu gimtadieniu. „Žvaigždžių duetų” kolegos priešakyje su duetų partneriu V. Urbonu K. Kazlauskaitei džiaugsmingai sudainavo ilgiausių metų.

Gimtadienį „Žvaigždžių duetuose” šventė ir bliuzo karalienė Arina. Jos ir Seimo nario V. Grubliausko duetas komisijos taip pat buvo įvertintas visais dešimtukais. Iš viso maksimalų komisijos balsų skaičių gavo trys poros – K. Kazlauskaitė ir V. Urbonas, Arina ir Kongas bei Rusų dramos teatro vadovė Tatjana Rinkevičienė ir Povilas Meškėla.

Pasirodžius visiems duetams, buvo paskelbtas žiūrovų balsavimas ir vos per penkiolika minučių sulaukta net 8268 žiūrovų skambučių. Žiūrovai duetus surikiavo daug griežčiau. Antroje vietoje pagal skambučius buvo laidos debiutantų – Vilniaus „Akropolio” ir dainininkės Giulijos pora. Treti – I. Jankauskaitė ir Č. Gabalis.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, antroje vietoje liko T. Rinkevičienės ir P. Meškėlos, trečioje – V. Grubliausko ir Arinos duetai.

Paskutinė vieta praėjusios savaitės „Žvaigždžių duetuose” teko iliuzionisto Arvydo Stonio ir dainininkės Irenos Starošaitės duetui. Tačiau ši pora dar turi šansų kitą šeštadienį pakilti į aukštesnė turnyrinės lentelės vietą ir neiškirsti iš „Žvaigždžių duetų”.

Trečiojo „Žvaigždžių duetų” koncerto rezultatai:

Vieta Duetas

01 V.Urbonas ir K.Kazlauskaitė

02 T.Rinkevičienė ir P.Meškėla

03 V.Grubliauskas ir Arina

04 Inga ir Č.Gabalis

05 Č.Urbonavičius ir Giulija

06 S.Balandis ir Veronika

07 R.Ražanauskienė ir Deivis

08 Sandra ir Gytis

09 K.Ignatavičius ir Gintarė

10 A.Stonys ir I.Starošaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.