Raktas į ilgaamžystę

JAV ir Europoje jau keletą dešimtmečių sėkmingai naudojama neoperacinė metodika, leidžianti iš kraujagyslių išvalyti nusėdusias cholesterolio plokšteles, kietuosius aterosklerotinius cholesterolio ir kalcio kompleksus. Jie kaupiasi daugelį metų ir trukdo laisvai tekėti kraujui, į audinius nepatenka deguonis ir maitinimo medžiagos. Taip pat šalina laisvuosius radikalus, kurie patenka su užterštu oru, vandeniu bei maisto produktais. Šis gydymo metodas labai naudingas ir duoda gerų rezultatų rimtų kraujotakos sutrikimų turintiems ligoniams.

Šia metodika gydomos tokios ligos, kaip galvos smegenų kraujagyslių aterosklerozė (ji dažnai sukelia smegenų kraujotakos sutrikimą – insultą arba chronišką smegenų išemiją), koronarinių kraujagyslių aterosklerozė (sukelia miokardo infarktą), taip pat apatinių galūnių kraujagyslių aterosklerozė (ją lydi išeminiai skausmai, raumenų spazmai, trofiniai pokyčiai, dėl kurių gali tekti amputuoti galūnes, ypač sergant cukriniu diabetu). Šiais atvejais heliatacija užkerta kelią rimtoms komplikacijoms.

Lytinių liaukų kraujotakos pablogėjimas sukelia impotenciją. Pagerindama liaukų kapiliarų kraujotaką, heliatacija atkuria jų normalią funkciją. Todėl ji labai efektyvi sergant vidaus sekrecijos liaukų smulkiųjų kraujagyslių ateroskleroze.

Laisvieji radikalai

Dėl didesnio sunkiųjų metalų kiekio organizmas per anksti sensta – išsiskiria laisvieji radikalai, kurie destruktyviai veikia jo ląsteles. Laisvieji radikalai sukelia ir daugelį ligų, tarp kurių – piktybiniai augliai. Pagrindiniai toksinių metalų šaltiniai – išmetamosios dujos, fabrikų ir gamyklų dūmai, cemento gamyba, cigarečių dūmai, cheminės priemonės, dažai, maisto konservantai ir kt.

Heliatacija leidžia iš organizmo „iškrauti” per daugelį metų jame susikaupusius sunkiųjų metalų „klodus”. Gydymo metu laikinai padidėjęs cholesterolio kiekis kraujyje – normalus rodiklis. Šis reiškinys įrodo, kad preparatas veikia teisingai, tai yra irsta aterosklerotinės plokštelės. Preparatas absorbuoja aterosklerotinio komplekso daleles, jas surišdamas ir išvesdamas į kraujo plazmą. Laboratorinė analizė rodo padidėjusį cholesterolio lygį. Pacientams greitai dingsta aterosklerozės simptomai, tokie kaip triukšmas ausyse, pagerėja klausa, rega, atmintis, potencija, odos ir plaukų būklė, atsiranda kitokių teigiamų pokyčių, sumažėja skausmai. Tai rodo, kad grįžta konkrečiam žmogaus amžiui normalus gyvybinis aktyvumas.

Gydytojas rekomenduoja

Heliatacija atliekama sergant jau minėtomis ligomis, taip pat gydytojui nustačius diagnozę. Prieš procedūrą atliekami pakartotiniai tyrimai, konsultuoja terapeutas, jeigu reikia patikslinti diagnozę – reikiamo profilio specialistas. Procedūras kontroliuoja gydantis gydytojas, kuris organizmo būklę stebi lygindamas objektyvius ir laboratorinius tyrimus. Laikantis gydytojo rekomendacijų, gydymo kursas pašalinių reiškinių neturėtų sukelti

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.