Meilei išleidžia milijardus eurų

Partnerio paieškai ir santykių palaikymui vokiečiai kasmet išleidžia maždaug 54 mlrd. eurų.

Paminėtina, kad šios išlaidos pasiskirsto nevienodai. Bendrovės „Innofact” sociologai, kurie kartu su pažinčių svetaine „parship.de” internete apklausė 1 tūkst. žmonių, išsiaiškino, kad vieniši žmonės partnerio paieškai išleidžia 4 mlrd. eurų, o antrąją pusę turintys žmonės įvairioms dėmesio mylimajam apraiškoms išleidžia 50 mlrd. eurų.

Įsimylėjusi pora kasmet gėlėms, dovanoms ir kelionėms išleidžia 2 tūkst. 300 eurų. Tyrimas parodė, kad vokiečiai yra pasirengę leisti pinigus potencialiam partneriui tik tuo atveju, jei yra įsitikinę, kad santykiai turi ateitį.

Tuo tarpu vieniši žmonės partnerio paieškai ir užkariavimui išleidžia penkis kartus mažiau – vidutiniškai 448 eurus per metus. Be to, 63 proc. pinigų jie išleidžia „išėjimui į viešumą” vakarais, 33 proc. – pirmajam pasimatymui su patikusiu žmogumi, o maždaug 3,5 proc. – pažinčių tarnybų paslaugoms.

Įdomu tai, kad moterys per pirmą pasimatymą yra pasirengusios išleisti 23 eurus, o vyrai – 20 proc. mažiau. Nepaisant emancipacijos, moterys dažnai leidžia vyrams apmokėti pirmojo pasimatymo sąskaitą. Įprastu dalyku tai laiko 61 proc. vyrų ir 46 proc. moterų.

Na, o kai santykiai nutrūksta, vokiečiai yra pasirengę daug kam. Kai kurie iš jų pasilieka asmeninius buvusių mylimųjų daiktus, o kai kas juos sunaikina. Dažniausiai toks likimas ištinka kompaktines plokšteles ir drabužius. Sužadėtuvių žiedus dažniausiai vokiečiai pasilieka ir saugo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.