N.Zvonkės gimtadienis kvepėjo agurkais

Nors šiemet dainininkė Natalija Zvonkė ir ne jubiliatė, savo gimtadienį grupės „Yva” lyderė pavertė tikrų tikriausia puota.

Praėjusį šeštadienį dvidešimt ketvirtąjį gimtadienį šventusi klaipėdietė papramogauti sukvietė kone visus uostamiesčio muzikantus, kolegas iš kitų miestų ir kelis vietinius verslininkus. Šventėje dalyvavo „Yvos”, „Bavarijos”, „Tina Dance” nariai ir narės su antromis pusėmis, pasveikinti bičiulės atskubėjo dainininkai Mino ir Violeta Riaubiškytė.

Nieko neįtariančius svečius Natalija susodino į limuziną, kuris nurūko Palangos link. Žuvies restorane „Žuvinė” šventės dalyviai vaišinosi kalnu šviežiai prikeptų stintų, o romantišką dvasią kūrė pianinu grojantis muzikantas.

„Kol neatsikrausčiau į Klaipėdą, stintų net ragavusi nebuvau. Bet taip pamėgau tą agurkų kvapą!”, – pasakojo vasario 5-ąją gimusi, tačiau šiemet gimtadienį savaitgalį šventusi buvusi kaunietė.

Po prabangios vakarienės tuo pačiu limuzinu kompanija buvo pristatyta prie Palangos tilto, kur solenizantė turėjo sugalvoti norą ir sudaužyti tuščią šampano taurę. Paklausta, kokį norą sugalvojo, dainininkė nedvejodama paaiškino: „Atsiprašau, bet sakyti negaliu – neišsipildys.”

Įsismaginę svečiai, kurių šventėje buvo apie 20, vakarėlį tęsė „Pramogų banke”, kur Natalijos vyras Deivydas su kolegomis „bavarais” surengė koncertą. Šįkart jis buvo skirtas ne plačiajai auditorijai, o vien Natalijai.

„Tokia dovana – netikėta. Net nepamenu, kada paskutinį kartą buvau „Bavarijos” koncerte, todėl klausiausi įdėmiai. Vėliau šokome. Namo grįžau ketvirtą”, – puotos detales raportavo dainininkė.

Nejaugi vyras Deivydas tik dainas tepadovanojo? „Na tikrai ne. Gavau didžiulį kaktusą. Šiaip šįkart visi pridovanojo vazoninių gėlių. Vien orchidėjų kelios buvo”, – džiaugėsi gyvas gėles mėgstanti dainininkė.

Paklausta, kodėl užsimanė gimtadienį švęsti audringai – juk ne jubiliejus, Natalija aiškino, kad ir taip kelis pastaruosius metus apie savo šventę pamiršdavo. „Užpernai net šampano taurės nekėliau – dalyvavome nacionalinėje „Eurovizijos” atrankoje. Pernai Kaune švenčiau, bet labai kukliai”, – pasakojo ji.

Dainininkė pasidžiaugė, kad šiemet rengti šventę paragino kitos dvi „Yvos” narės – Kristina ir Gintarė. „Jeigu ne jos, likus kelioms dienoms iki šeštadienio mane iš lovos išvertusios, gal ir šįkart tektų tenkintis ramesniu pobūviu”, – šypteli paprastų šeimyninių pasisėdėjimų šalininkė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.