Ir sportininkams nesvetima meilė

Šiandien minima įsimylėjėlių – Šv.Valentino – diena. Daugeliui ši diena asocijuojasi su staigmena ir romantišku dviejų artimų širdžiai žmonių vakaru.

Įdomu, kaip šią šventę pamini žinomi Klaipėdos sportininkai? Ar tarp įtemptų ir varginančių treniruočių lieka jėgų ir laiko romantikai bei šiltiems jausmams?

Sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas Šv.Valentino dieną su drauge klausysis operos ir romantiškai vakarieniaus.

„Žinoma, švęsiu Šv.Valentino dieną. Tai jau nori ar nenori yra priimtina. Nors, kita vertus, Valentino diena kiekvienai vienas kitą mylinčiai porai turėtų būti kasdien.

Dabar treniruojuosi Vilniuje, tačiau būtinai šia proga rytą keliausiu į Klaipėdą. Jau vakarui yra užsakyti bilietai į operos solistų pasirodymą. O vėliau dviese su drauge žvakių šviesoje romantiškai vakarieniausime”.

Sprinterei Linai Grinčikaitei Šv.Valentino diena kvepia romantika.

„Įsimylėjėlių dieną, kaip ir visi eiliniai žmonės, švenčiu kasmet. Juk ir sportininkai įsimyli ir yra mylimi.

Dar nesu suplanavusi Šv.Valentino dienos scenarijaus, tačiau tikiu, kad su draugu tą vakarą praleisime romantiškai ir neužmirštamai”.

„Neptūno” krepšininkas Michailas Anisimovas rašys tik draugiškus sveikinimus.

„Šios šventės nesureikšminu ir specialiai nesiruošiu, kadangi šiuo metu neturiu antrosios pusės. Gal tik kelioms draugėms parašysiu ant atvirukų draugiškus meilės laiškučius ir tiek.

Žinoma, labai norėtųsi šią šventę sutikti romantiškai su mylimu žmogumi, paruošti džiugią staigmeną ir panašiai, tačiau dabar tik su pavydu tenka žvelgti į įsimylėjusias poreles”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.