Iš LNK „Žvaigždžių duetų” teko pasitraukti Vilijai Lobačiuvienei

Iš populiariausio televizijos šou „Žvaigždžių duetų” pasitraukė pirmieji dalyviai. Susumavus pirmosios ir antrosios laidų rezultatus, šou teks palikti vyriausiajai Lietuvos raganai Vilijai Lobačiuvienei. „Žvaigždžių duetuose” Vilija dainavo su linksmaisiais „Patrulių” grupės vyrukais, buvusiais policininkais.

„Niekas nenorėjo iš šio šou iškristi pirmas. Gal ir gerai, kad aš pirma jį palieku, nes man mažiausiai skauda, juk nesu dainavimo specialistė ir tam neturiu jokio talento. Tiesiog scenoje stengiausi daryti crazy”, – sako vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė.

„Iš vienos pusės džiaugiuosi, kad nereikės niekur eiti, o iš kitos pusės – niekas nenori iškristi pirmas”, – pridūrė Vilija.

Visiems, klausiantiems, kodėl ji šiame šou nepasinaudojo savo galiomis, Vilija atsako „Magija – ne zelionkė (briliantinė žaluma) spuogams gydyti ir jos nereikia naudoti ten, kur nereikia. Aš nešaudau į musę iš patrankos. Be to, magijos negalima naudoti savanaudiškai. Aš nepainioju viešųjų ir privačių interesų”, – juokėsi pirmoji „Žvaigždžių duetus” palikusi dalyvė.

Šį šeštadienį Viliją žiūrovai dar išvys „Žvaigždžių duetuose” – ji ateis atsisveikinti su žiūrovais, su komisija ir su buvusiais kolegomis. Labiausiai iš visų buvusių kolegų vyriausioji Lietuvos ragana sėkmės linki Kristinai Kazlauskaitei ir Vidmantui Urbonui. „Man smagu žiūrėti į Kristiną su Vidmantu, jie abu man yra pati žavingiausia pora. Be Kristinos dar simpatizuoju Deivio ir Renatos porai”.

Renata Ražanauskienė ir Deivis po šio šeštadienio laidos surinko mažiausiai žiūrovų simpatijų. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus jie užėmė paskutinę vietą, tačiau juos nuo iškritimo išgelbėjo geri pirmosios laidos rezultatai.

Pirmoje vietoje po dviejų laidų „Žvaigždžių duetuose” yra aktorės Ingos Jankauskaitės ir dainininko Česlovo Gabalio pora. Antrą kartą iš eilės šis duetas surenka daugiausia žiūrovų simpatijų.

Šį šeštadienį Viliją Lobačiuvienę ir „Patrulius” pakeis nauja pora. „Žvaigždžių duetų” taškai bus sumuojami iš naujo.

„Žvaigždžių duetų” vietos po dviejų laidų:

1 Inga ir Č. Gabalis

2 Sandra ir Gytis

3 V. Urbonas ir K. Kazlauskaitė

4 S. Balandis ir Veronika

5 T. Rinkevičienė ir P. Meškėla

6 V. Grubliauskas ir Arina

7 A. Stonys ir I. Starošaitė

8 K. Ignatavičius ir Gintarė

9 R. Ražanauskienė ir Deivis

10 V.Lobačiuvienė ir „Patruliai”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.