Rankinės nepaleidusią auką plėšikas išvilko iš mašinos

Plėšikų aukomis vis dažniau tampa moterys ir vaikai. Vieną savo rankinės nepaleidusią merginą plėšikas net ištempė iš automobilio. Laimei, užpuoliką sulaikė pro šalį ėjęs vyras.

Užvakar, apie 17.30 val., I. Simonaitytės gatvėje, prie vaikų darželio „Volungėlė” įvykdytas akiplėšiškas nusikaltimas su laiminga pabaiga.

Prie automobilio „Kia Picanto”, kuriame sėdėjo 23 metų Smiltelės gatvės gyventoja Akvilė J., priėjo nepažįstamasis ir pabandė iš merginos atimti atimti rankinę. Ji savo turto nepaleido, tad plėšikas tempdamas rankinę auką išvilko iš mašinos.

Merginą apgynė bei plėšiką sulaikė pro šalį ėjęs žmogus. Įtariamasis – Klaipėdos rajono Kvietinių kaimo gyventojas Aurimas Žvirblis (gim. 1989 m.), Klaipėdos laivų statybos ir remonto mokyklos moksleivis, po apklausos uždarytas į areštinę.

Jei vaikinui būtų pasisekę iš vienos uosto bendrovės vyriausiąja apskaitininke dirbančios merginos atimti rankinę, ji būtų netekusi 470 litų, dviejų mobiliųjų telefonų, dokumentų. Nukentėjusioji nusiųsta pas teismo medicinos ekspertus.

O štai nuo plėšiko nukentėjusi 38 metų Šilutės plento gyventoja Jolanta L. pagalbos nesulaukė. Vasario 7 dieną, apie 21.30 val., ties Paryžiaus Komunos gatvės 24 namu nepažįstamas vaikinas jai koja spyrė į veidą. Moteriai nugriuvus plėšikas ją apspardė ir, pagrobęs rankinę, pabėgo.

Moters rankinėje buvo 200 litų, kosmetika, raktai, banko kortelė. Galvos sumušimus nukentėjusioji gydosi namuose.

Uostamiesčio 1-ojo PK pareigūnai, ieškantys apie 18 metų įtariamojo, sako, kad artimiausiu metu šis nusikaltimas turėtų būti atskleistas.

Užvakar, apie 13.30 val., Kauno gatvės 9 namo kieme trys paaugliai sustabdė 10-metį Baltijos prospekto gyventoją. Vienas plėšikų išsitraukė peilį bei pareikalavo atiduoti mobilųjį telefoną. Išsigandęs mažametis atidavė 300 litų įvertintą daiktą.

Tą pačią dieną, apie 16.20 val., Paryžiaus Komunos gatvės 22 namo kieme prie 8-mečio Tilžės gatvės gyventojo priėjo du apie 15 metų paaugliai. Jie parvertė berniuką ant žemės, koja prispaudė gerklę ir iš kelnių kišenės ištraukė 800 litų vertės mobilųjį telefoną.

Teisėsaugininkai įtaria, kad mažamečius plėšė valkataujantys paaugliai. Jų vis dar ieškoma.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.