Džordana laukiasi?!

Kurį laiką nieko nesigirdėjo iš atlikėjos Džordanos Butkutės stovyklos. Ji nedalyvauja nei televizijos projektuose, nei šmėžuoja žurnalų puslapiuose. Dainininkė prisipažino buvusi namie
ir nekoncertavusi. Per tą laiką moteris kiek papilnėjo, todėl netruko pasklisti gandų, kad ji laukiasi.

Sausį Lietuvos televizijos pristatė ne vieną naują projektą, kuriame buvo kviečiami dalyvauti mūsų scenos šviesuliai. Didžioji dalis dainininkų sutiko tapti šou dalyviais, todėl kiekvieną savaitgalį juos galima stebėti ekrane.

Tačiau niekur nesimato atlikėjos Džordanos Butkutės. Ji prisipažįsta, kad buvo pakviesta į TV3 projektą „Ledo žvaigždės”, tačiau kvietimo nepriėmė.

„Man užteko ir realybės šou „Akvariumas 2″. Be to, turiu įdomesnių projektų”, – intrigavo atlikėja, tačiau neatskleidė, kokie tie projektai.

Dž.Butkutė taip pat ignoruoja ir Eurovizijos dainų konkursą. „Į tokius, kokie dabar lipa ant nacionalinės Eurovizijos scenos, man net nemalonu žiūrėti. O ką jau kalbėti apie dalyvavimą… Lietuvoje tai tapo cirku su klounada”, – savo nuomonę atskleidė pašnekovė.

Gandai nepagrįsti

Lengva pastebėti Dž.Butkutės pasikeitimus: tamsius plaukus, gerokai suapvalėjusias formas. Dėl pastarojo pokyčio kilo daugiausia kalbų. Liežuviai ėmė plakti, jog dainininkė laukiasi. Pati Džordana, paklausta, ar į pasaulį neatskuba ilgai laukta atžala, atsakė dviem žodžiais: „Tikrai ne!”. Pasak jos, tokie gandai kilo dėl to, kad lietuviai labai mėgsta apkalbinėti.

„Jei suliesėjai, tai esą reiškia, kad neduoda valgyti arba esi narkomanas, o jei per žiemą, kada mažiau judam, priaugai kiek svorio, vadinasi, esi nėščia. Ir pradeda tarpusavyje svarstyti, teisti, smerkti, sveikinti ir žeminti”, – atviravo moteris.

Atrodo, kad atlikėja jau atsikratė skandalistės etiketės, ir gandų apie ją sklando mažiau. Tačiau pati Dž.Butkutė nėra linkusi tam visiškai pritarti. „Jūs gal mažai skaitot? – susidomi pašnekovė. – Mano kiekvienas žingsnis sekamas! Skirtumas tik tas, kad blogų gandų kaip ir nebeliko”.

Moteris sako, kad visiškai nepagrįstų gandų yra nemažai, tačiau jie jau nebėra tokie skaudinantys ir pikti kaip anksčiau.

Mėnesio užteko

Dėl savo papilnėjimo dainininkė kaltina labai ramiai praleistą sausį. Džordana prisipažįsta sėdėjusi namuose, neturėjusi nė vieno koncerto, todėl leidusi sau daryti, ką nori, lepinti save.

„Dabar daugiau pavalgau, žiūriu televizorių, prisėdu prie kompiuterio. Paskui vėl pavalgau, pamezgu ir taip tęsiasi. Ilsiuosi po visų trankymųsi ir įtempto grafiko”, – atskleidė Dž.Butkutė.

Ji taip pat prisipažino, jog į daugelį savo anksčiau nešiotų drabužių jau nebeįlenda, tačiau dėl to labai nenusimena.

„Manau, kai moteriai yra per 30 metų, tik gražiau, kai jos kūno formos didesnės. Juk negražu, kai vyresnė atrodo tarsi sliekas”.

Moteris taip pat tikina, jog ketina pasportuoti ir atsikratyti nereikalingų centimetrų ant pilvo. Be to, jau šiandien,vasario 9 dieną, Dž.Butkutė koncertuos Londone. Pasak pašnekovės, dar vieno tokio mėnesio ji neištvertų.

„Jeigu muzikinės veiklos trūktų dar mėnesį, tikiu, kad prasidėtų depresija”, – prisipažino atlikėja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.