Pirmadienį „Strese” paaiškės, kuris iš „Dangus 2” dalyvių – Eltono Johno giminaitis!

Pirmadienį, vasario 12 dieną, 20.45 val. TV3 laidoje „Stresas” – keturi pirmuosiuose populiarumo spinduliuose besimaudantys realybės šou „Dangus 2” dalyviai. Balsingas Marius, žavioji Jogailė, nenuspėjamasis Justinas ir charizmatiškoji Živilė.
„Dabar ir paaiškės, kuris iš „dangiečių” labai mėgsta su močiute eiti rinkti uogų ir žolės vištoms bei ką jiedu vėliau su ta žole veikia, kuris uždarbiaudavo bažnyčioje valydamas vargonus ir dėl to labai susidraugavo su vietiniu zakristijonu, kas penktoje klasėje pabėgo iš namų ir slapta nuo tėvų įstojo į muzikos mokyklą, ir tai, kad vienas dalyvių yra tolimas Eltono Džono giminaitis!” – šypsosi įvairiausiomis atrakcijomis realybės šou dalyviams nemažai streso „įvaręs” Andrius Rožickas.
„Dangaus 2” dalyviams nebuvo jokių nuolaidų. Artėjančios Valentino dienos proga dvi slaptos pagyvenusios „dangiečių” gerbėjos atėjo į studiją nešinos išpjautomis iš jūros putos širdimis ir pamačiusios savo numylėtinius iš džiaugsmo trynė širdis vieną į kitą. Šiam garsui mažiausiai atspari pasirodė esanti Jogailė. Ji tik stovėjo sukandusi dantis ir, žinodama atsakymą, kartais net pamiršdavo paspausti mygtuką.
Antrojo etapo metu „dangiečiai” buvo pakabinti žemyn galva ir taip kybodami turėjo atsakinėti į vedėjo klausimus. Tos pačios žavios gerbėjos viso etapo metu dulkėms valyti skirtomis šluotelėmis bandė „dangiečius” šiek tiek pakutenti. Pasirodo, vienas dalyvių labai bijo aukščio, tačiau kuris – žiūrovai sužinos tik pirmadienį.
Paskutiniojo etapo metu paaiškėjo, kad „Dangus 2” turi gerbėjų ir tarp profesionalių tinklininkų. Jie buvo pasiryžę studijoje su „dangiečiais” sužaisti tinklinį, tačiau laidos dalyviams buvo iškelta viena sąlyga – atmušinėti kamuolio rankomis jie negalėjo. Visus smūgius jie turėjo priimti savo kūnu.
Ir nors „Dangaus 2” dalyviai dar prieš laidą slapta buvo susitarę laimėtojo automobilio neniokoti, „Streso” metu jų šaltą protą užvaldė azartas ir žaidimo gale jie jau buvo pasiryžę laimėtojui atkeršyti.

„Stresas” su azartiškaisiais „Dangaus 2” dalyviais – pirmadienį, vasario 12 dieną, 20.45 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.