Studentę iš Lietuvos mirtis pasitiko Turkijoje

Naktį iš pirmadienio į antradienį Turkijoje, Samsuno mieste tragiškai žuvo studentė iš Lietuvos. Pirminiais duomenimis, mergina iššoko iš šeštojo aukšto.

Vakar „Kauno dienos” kalbinta Lietuvos Respublikos atašė Turkijoje Dalija Ignatavičiūtė patvirtino faktą, kad būtent tokia tragedija naktį įvyko Samsuno mieste. Čia Vilniaus universiteto studentė iš Lietuvos pagal mainų programą buvo išvykusi studijuoti Gegužės 19-osios universitete.

Lietuvos ambasados Turkijoje darbuotojai teigė susisiekę su merginos artimaisiais ir pranešę apie jų šeimą ištikusią nelaimę. Pasak D.Ignatavičiūtės, artimieji pageidavo, kad be kokia informacija apie jų dukters žūtį nebūtų viešinama, todėl kategoriškai atsisakė komentuoti bet kokias tragiškos nelaimės aplinkybes.

Tuo tarpu vietos laikraštis „Hurriyet” detaliau praneša, kad į greta Juodosios jūros įsikūrusį Samsuno miestą iš Lietuvos laikinai studijuoti atvyko Vilniaus universiteto ketvirto kurso stomatologijos studentė A.K. Dienraščio teigimu, mergina iššoko iš šeštojo aukšto, o prieš tai paliko raštelį savo mokslo draugei iš Lietuvos.

„Teisėsaugininkai pradėjo tyrimą. Tikimasi išsiaiškinti tikslias studentės žūties aplinkybes”, – vakar popiet „Kauno dienai” trumpai konstatavo atašė D.Ignatavičiūtė.

Pirmine nelaimės versija kol kas laikoma savižudybė, tačiau vietos prokuratūros pareigūnai neapsiriboja vien pastarąja galimybe ir įvykio tyrimą tęsia toliau.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.