Š.Jasikevičius buvo rezultatyviausias, tačiau „Warriors” pralaimėjo

Lietuvis Šarūnas Jasikevičius pradėjo rungtynes su Minesotos „Timberwolves” ekipa starto penketuke ir buvo rezultatyviausias savo ekipos žaidėjas. Pakartojęs asmeninį rezultatyvumo rekordą ir surinkęs 20 taškų krepšininkas bandė užkariauti trenerio pasitikėjimą.

Vis dėlto „Golden State Warriors” klubas rezultatu 93:121 (27:32, 18:31, 27:26, 21:32) turėjo pripažinti „Timberwolves” komandos pranašumą.

Lietuvis rungtynes starto penketuke pradėjo dėl dviejų pagrindinių „Warriors” komandos įžaidėjų traumų.

Š.Jasikevičius per 33 minutes pataikė 3 tritaškius iš 5, 4 dvitaškius iš 9 bei 3 baudos metimus iš 4. Įžaidėjas iš Lietuvos ne tik surinko 20 taškų ir buvo rezultatyviausias komandoje, tačiau jis dar atkovojo 4 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 8 rezultatyvius perdavimus, dusyk suklydo ir blokavo vieną varžovų metimą.

Š.Jasikevičiui geriausiai talkino 17 taškų pelnęs Stephenas Jacksonas, 13 taškų surinkęs Alas Harringtonas (9 atk.kam., 6 rez.perd.) ir 11 taškų įmetęs Mattas Barnes.

„Timberwolves” gretose sunkiausiai sustabdomas buvo Ricky Davisas, pelnęs 26 taškus, Markas Blountas pridėjo 22 taškus. Trigubu dubliu pasižymėjo Kevinas Garnettas – 17 taškų, 15 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.