Europą iš proto varantis Ozzy Osbourne pasirodys ir Lietuvoje

Vienas sunkiojo roko pradininkų Ozzy Osbourne birželio 2 d. koncertuos Vilniaus „Siemens” arenoje. Praėjusią savaitę pradėjus prekiauti bilietais į ekscentriškojo Ozzy Osbourne koncertinio turo pasirodymus Europoje, Helsinkyje jie buvo iššluoti per pirmą dieną, o Osle – vos per valandą.

„Ar Ozzy turi tiek pat fanų Lietuvoje – pamatysime jau vasario 19-ąją, kuomet nuo 10 valandos ryto pradėsime platinti bilietus į šio atlikėjo koncertą Vilniuje”, – sakė jo koncertą rengiančios UAB „Effectus” direktorė Giedrė Žemaitienė.

Bilietus į unikalųjį Ozzy Osbourne koncertą bus galima įsigyti visuose elektroninės prekybos bendrovės „Tiketa” kasose bei internete. Pirmieji 500 stovimų bilietų kainuos 100 litų, o kiti – nuo 130 iki 250 litų. Juos bus galima nusipirkti visose „Tiketos” kasose, rezervuoti telefonu 1653 arba įsigyti elektroninius bilietus interneto tinklalapyje www.tiketa.lt ir atsispausdinti juos paprastu spausdintuvu.

58 metų „Tamsos princu” tituluojamas Ozzy Osbourne, kurio tikrasis vardas John Michael Osbourne, yra viena populiariausių ir svarbiausių figūrų pasaulinėje muzikos scenoje. Jis buvo legendinės roko muzikos grupės „Black Sabbath” pagrindinis vokalistas ir dainų autorius. Kritikai ir muzikos mylėtojai vienbalsiai tvirtina, kad ši grupė suformavo heavy metal stilių ir jos atliekamos muzikos jėga bei provokuojantys koncertiniai pasirodymai tapo pavyzdžiu visų laikų roko grupėms. „Black Sabbath” pasaulyje yra pardavusi daugiau nei 70 milijonų įrašų.

1980 metais Ozzy Osbourne pradėjo solo karjerą, kurią taip pat lydi fenomenali sėkmė. Per pastaruosius dvidešimt metų atlikėjas koncertavo beveik visose pasaulio šalyse, pardavė daugiau nei 28 milijonus įrašų, o bilietai į jo pasirodymus išperkami akimirksniu.

Atlikėjo populiarumą jaunimo tarpe ženkliai padidino 2002-aisiais pradėtas transliuoti realybės šou „The Osbournes”, tais pačiais metais laimėjęs „Emmy” apdovanojimą. Šiame šou rodomas Ozzy ir jo šeimos kasdieninis gyvenimas.

Charizmatiško Ozzy Osbourne koncertą Vilniuje apšildys grupė „Black Label Society”. Grupė jau yra pasirodžiusi su atlikėju 2005 metais vykusiame „Ozzfest” festivalyje, Helsinkyje „Hartwall” arenoje ir Vokietijoje, „Roskilde” festivalyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.