T.Rinkevičius: “Labai norėjome nugalėti”

Po Lietuvos krepšinio federacijos mažojo finalo, kuriame „Nevėžis” pagaliau sugebėjo įveikti „Šiaulius”, Kėdainių ekipos krepšininkai Krepsinis.net korespondentui teigė, jog pergalę lėmė didžiulis noras laimėti.

Naudingiausiu „Nevėžio” žaidėjų pripažintas Tomas Rinkevičius nepamiršto paminėti ir Fortūnos pagalbą.

– Kas lėmė pergalę?

– Manau, kad labiausiai prie pergalės prisidėjo didžiulis noras laimėti. Buvome gerai nusiteikę rungtynėms ir kovojome tik dėl pergalės.

– Ilgai atsilikinėjote, bet išplėšėte pergalę. Kas įtakojo sėkmingą rungtynių žaidimą?

– Manau, kad rungtynių pabaigoje žaidėme ramiai ir užtikrintai. Buvome susikaupę iki pat paskutinės dvikovos minutės. Pataikėme iš dėkingų padėčių. Džiaugiuosi, kad nepasimetėme ir nepanikavome. Be to, be klaidų metėme baudos metimus. Galima sakyti, Fortūna buvo su mumis.

– Pirmoji pergalė prieš „Nevėžį” šį sezoną. Prasidėjo principinių rungtynių „Šiauliais” ciklas?

– Taip, laimėjome prieš šiauliečius pirmą kartą šį sezoną, tačiau tai tik antroji mūsų akistata. Rungtynėms su „Šiauliais” ruošėmės taip pat, kaip ir su kiekviena komanda. Labai norėjome nugalėti varžovus.

– Tikriausiai malonu laimėti ir būti pripažintam naudingiausiu?

– Tai buvo naujiena man, nesitikėjau tapti naudingiausiu žaidėju. Manau, kad visi komandos žaidėjai vienodai prisidėjo prie pergalės, tačiau be jokios abejonės, labai esu labai laimingas.

Vienas jauniausių Kėdainių ekipos žaidėjų Andrius Aleksandrovas savo komandai buvo ypač naudingai rungtynių pabaigoje.

– Ar tikėjotės, kad pergalė bus tokia sudėtinga?

– Tikėjomės laimėti rungtynes dėl trečiosios vietos. Prieš „Šiaulių” komandą buvome pralaimėję šešias rungtynes iš eilės. Labai norėjome LKF taurės varžybose užimti trečiąją vietą, todėl pergalė turi didelę svarbą. Esame labai laimingi.

– Rungtynių baigtį nulėmė sėkmingai sužaista paskutinė dvikovos atkarpa. Kas lėmė sėkmingą žaidimą?

– Manau, kad pergalę lėmė labai gerai rungtynėms pasiruošęs vyriausiasis komandos treneris. Mūsų komanda sėkmingai keitė krepšininkus ir dėl to dvikovos pabaigoje turėjome daugiau jėgų.

– Susitikimo pabaigoje ir pats nemažai laiko praleidai aikštelėje. Ar nebuvo jaudulio?

– Ne, jaudulio nejaučiau. Rungtynių pabaigoje jaudulys jau seniai buvo pamirštas. Manau, kad tiesiog atsidūriau laiku ir vietoje. Buvome susikaupę ir norėjome iškovoti pergalę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.