„Danguje 2” – kritikos strėlės, meilė ir susiskaldymas

Realybės šou „Dangus 2” dalyviai atsisveikino su pirmuoju, palikusiu talentų kalvę – panevėžiečiu Vaidu. Vienas šou prodiuserių Saulius Urbonavičius – Samas palinkėjo Vaidui nenuleisti rankų ir įteikė dovanas. Dangietis šypsojosi, tačiau dalyviai ir šou žiūrovai netruko pastebėti – dėl iškritimo Vaidas sielojasi.
Šou dalyviai dėl Vaido liūdėjo ne amžinybę. Visus nustebino netikėtai pasirodęs slaptas Jogailės gerbėjas. „Belmonto” restorano virėjas Tadas įsimylėjo Jogailę. Vaikinas pavargo slapta akimis spiginti į televizorių ir nesulaukti mylimosios atsako. Tadas parašė Jogailei meilės odę, sukūrė pagal ją dainą ir sudainavo matant visiems dangiečiams, o paskui dar įteikė savo keptų šašlykų. Jogailė buvo apstulbusi. Tuo metu, kai Jogailė bandė sukramtyti virėjo šašlykus ir klausėsi komplimentų, Soliaris griebė už rankos Živilę ir nusitempė į miegamąjį.
„Ji nuėjo su juo pietaut, einam į lovą”, – tarė Soliaris Živilei.
Regis, meilės trikampis vis dar tęsiasi… Tačiau ir linksmybės kada nors baigiasi. „Dangaus 2” apartamentuose apsilankė šou vedėjas Marijonas Mikutavičius. Dalyviai peržiūrėjo savo pasirodymus savaitės finale ir gavo nemažai pastabų.
Marijonas šliūkštelėjo žibalo į ugnį. Vedėjas prisiminė Živilės pasirodymą savaitės finale. Mergina, per repeticijas įgriuvusi į duobę scenoje, pirmąją dainą dainavo sėdėdama, o į sceną buvo įnešta ant rankų. Surinkusi mažiausiai žiūrovų ir komisijos taškų, dangietė turėjo kautis su Fantomu Vaidu. Dainuodama antrąkart Živilė netgi šoko. Tai sukėlė įtarimų Marijonui.
„Ar tu pirmą kartą vaidinai, ar antrą kartą dainuodama ir šokdama per kančią tai darei”, – klausė „Dangaus 2” vedėjas.
Živilė nuleidusi akis pripažino, kad koją jai labai skaudėjo, o antrą kartą užlipusi ant scenos ji šoko kone su ašaromis akyse. Tačiau „dangietės” Raimondos toks pasiteisinimas neįtikino – ji pavadino Živilės traumą „šauniu blefu”. Šis konfliktas suskaldė dangiečius.
„Raimonda joje mato konkurentę. Tačiau Živilė daug geresnė”, – konstatavo Soliaris.
Atmosfera „Danguje 2” kaista. Antradienį, 21.30 per „Tango TV” ji įkais dar labiau: ne kas kitas, o savaitės nugalėtojas Liudas privalo išrinkti tris fantomus. Kas jie? Ar lengva bus Liudui besti pirštais į savo kolegas?

Antrasis „Dangaus 2” savaitės finalas – šeštadienį, vasario 10 dieną, 20.30 val. tiesiogiai per „Tango TV” iš „Forum Palace”. Bilietų į koncertą teirautis bilietai.lt kasose.
„Dangus 2” per „Tango TV” šiokiadieniais 15.30 val., 17.00 val. ir 21.30 val. Savaitės finalų kartojimas per TV3 sekmadieniais 14.30 val.!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.