Ketvirtadienį dėl tiesioginės „Juokovizijos 2006” Džiugas Siaurusaitis paspruks iš spektaklio!

Vasario 8 dieną, ketvirtadienį, 20.45 val. „Juokovizijos 2006” gerbėjų laukia antrasis karštas Lietuvos humoro čempionato pusfinalis. Liaudiško humoro kolektyvas „Dzyvų dzyvai” kausis su patyrusių televizijos vilkų duetu „Senis ir Jūra”.

„Senis” – Raimondas Bingelis – vienu metu buvo gerokai susirūpinęs, kad juoko frontą prieš „Dzyvų dzyvus” jam teks atlaikyti vienam, nes „Jūra” – Džiugas Siaurusaitis – tą patį vakarą tuo pačiu metu vaidina Lietuvos akademinio dramos teatro scenoje.

„Tačiau dar „Be tabu” laikais savo išradingumu pagarsėjęs Džiugas ir šįkart rado išeitį – reikia nušauti iškart du zuikius. Jis apskaičiavo, kad spektaklyje „Elitas” jo personažas scenoje pasirodo maždaug su pusvalandžio pertrauka. Taigi suvaidinęs vieną epizodą Džiugas šoks į automobilį ir bandys suspėti į tiesioginę „Juokovizijos 2006” transliaciją iš „Pramogų banko”, – praneša humoro laidos maestro Mindaugas Sėjūnas.

„Turėčiau kaip tik pataikyti į trečią pusfinalio turą, – rezga asmenybės susidvejinimo planus D.Siaurusaitis. – „elviška” šukuosena pasidabinęs kroatų advokatas Fabricijus Puba, kurį vaidinu teatre, puikus personažas „Juokovizijai 2006”.

O po trumpo blykstelėjimo tiesioginiame TV3 eteryje vėl į automobilį ir atgal į teatrą – Džiugas tikisi suspėti grįžti į akademinio sceną pačioje spektaklio pabaigoje. Džiugas šen, Džiugas ten – tokiam vikrumui galėtų pavydėti net ir kirpėjas Figaro.

Beje, spektaklyje „Elitas” vaidina ir Džiugo šuo – dalmatinų kalytė, vardu Dolčė. Ar ją taip pat išvysime „Juokovizijoje 2006”, kol kas paslaptis.

Tuo tarpu „Senio ir Jūros” varžovai „Dzyvų dzyvai” tokių sudėtingų dilemų nesprendžia. Į savo tikslą – „Juokovizijos 2006” superfinalą – jie žengia ramiai ir metodiškai. Vietinėje Lazdijų spaudoje „Dzyvai” jau užsakė straipsnius, raginančius visus rajono gyventojus palaikyti kraštiečius SMS žinutėmis ir skambučiais.

Tačiau nugalės ir į superfinalą, kuriame savo varžovų jau laukia praėjusį ketvirtadienį „Sprandžiną” nugalėjusi „Ambrozija”, pateks tik tie, kuriuos palaikys visa Lietuva.

Antrasis „Juokovizijos 2006” pusfinalis su susidvejinusiu Džiugu Siaurusaičiu – ketvirtadienį, 20.45 val. tiesiogiai per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.