D.Lukminas turėtų prisijungti prie “Sakalų”

Vienas rezultatyviausių LKL ir rezultatyviausias BBL žaidėjas Darius Lukminas netrukus rungtyniaus kitame klube. Abipusiu susitarimu nutraukęs sutartį su Kauno „Atletu” veteranas jau artimiausiu metu gali apsivilti sostinės „Sakalų” marškinėlius. Tiesa, žaidėjas teigia, jog dėl šito susitarė klubai be jo žinios, nors „Atleto” direktorius Tomas Kavaliūnas tai neigė. Krepsinis.net pabendravo su krepšininku bei klubo direktoriumi.

– Kodėl palikote Atletą?

– Tai tarpusavio susitarimas. Klubai tarėsi ir galiausiai pereinu į kitą komandą. Be jokių pykčių, niekas neturi niekam pretenzijų

– Ar tai tikrai bus „Sakalai”?

– Kai bus tiksliai, pasakysiu, bet dabar dar vyksta derybos. Galima sakyti, kad derimės dėl sąlygų, tačiau turėčiau prisijungti prie komandos. Preliminariai po kelių dienų jau turėčiau treniruotis su Vilniaus ekipa. Negaliu nieko sakyti tiksliai, nes nenoriu pameluoti. Dėl visko tarėsi komandos, aš tame nedalyvavau. Komandos pakeitimui neprieštarauju.

– Ar jus vis dar kamuoja trauma?

– Rungtynėse su „Kalev” šiek tiek susitraumavau, po trijų dienų jau bandžiau žaisti ir vėl pasitempiau čiurną, todėl nutariau išgyti iki galo. Tuomet dar nebuvau visiškai sveikas. Bandžiau padėti komandai, bet man ne 20 metų, todėl reikia daugiau laiko, kad pasveikčiau. Šios savaitės antroje pusėje tikiuosi, kad galėsiu treniruotis bandysiu žaisti šimtu procentų.

– Ar gaila, kad negalėjote dalyvauti BBL „Žvaigždžių dienoje”?

– Gaila, bet juk negali nieko pakeisti. Traumuotas ar šlubčiodamas negaliu nei žaisti, nei dalyvauti konkursuose. Manau, kad būčiau sugebėjęs pasipriešinti net 24 taškus surinkusiam Gertui Kullamae.

„Atleto” direktorius Tomas Kavaliūnas patvirtino, jog su žaidėju išsiskirta abipusiu susitarimu. „Abi pusės turės savų pliusų. Žaidėjas nenuliūdęs ir mes neverkiame. Jei sutikome tokiam žingsniui, tikriausiai abi pusės turės naudos, – kalbėjo direktorius, tačiau jis neigė derybas tarp „Atleto” ir „Sakalų”. – Lukminas savo noru padėjo parašą po sutarties nutraukimu, todėl tikriausiai turi kur rungtyniauti. Pagal ypatingai gerą statistiką galima spręsti, kad jis neturėtų ilgai laukti pasiūlymų. Kad tai dviejų klubų susitarimas sakyti negalima, nes vyksta pokalbiai ir tiek.”

Pasak T.Kavaliūno, sezono viduryje buvo minčių apie mainus, tačiau tikrai ne su „Sakalais”. Direktorius taip pat kalbėjo, jog kol kas neaišku, ar klubas stiprinsis naujais žaidėjais. „Iki kovo pirmos dienos pagal LKL nuostatus galime pildyti komandą, tačiau kaip bus praktikoje sunku prognozuoti. Labai daug priklauso nuo mūsų žaidimo. Jei treneriai manys, kad dar kažko reikia, galėsime diskutuoti. Svarbiausia dabar pasiekti kiek įmanoma daugiau pergalių.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.