Trys „urviniai” aktorystės mokys „Dangaus 2” dalyvius

Populiariausios Lietuvoje teatro komedijos „Urvinis žmogus” herojai – aktoriai Dainius Kazlauskas, Darius Meškauskas ir Vaidotas Martinaitis – profesine patirtimi dalinsis su realybės šou „Dangus 2” dalyviais, kuriems stengsis perteikti aktorystės paslaptis.
Žinomus teatro scenos profesionalus projekto „Dangus 2” prodiuseriai pakvietė siekdami, kad aktoriai, beveik tris mėnesius reguliariai dirbdami su televizijos šou dalyvaujančiais jaunaisiais atlikėjais, jiems perteiktų dalį aktorinio meistriškumo, sceninio judesio principų.
„Tikimės, kad trys puikūs aktoriai padės šou dalyviams laisviau pasijusti scenoje, suvokti, kaip įdomiau publikai pristatyti save ir atliekamą dainą. Manau, kad didelę dalį asmeninių pasirodymų jaunieji dainininkai rengs bendradarbiaudami su aktoriais”, – sakė projekto „Dangus 2” prodiuseris Saulius Urbonavičius. Jo nuomone, „dangiečiams” tai unikali patirtis, kuri bus naudinga nepriklausomai nuo to, ar vėlesnis jų gyvenimas bus susijęs su scena.
Planuojama, kad trys „urviniai” su keturiolika į realybės šou atrinktų vaikinų ir merginų dirbs iki pat „Dangaus 2” finalo. Pernai aktorinio meno dėstytojos darbą „Danguje” dirbo populiari aktorė Ilona Balsytė. Preliminariai numatyta, kad šiais metais aktoriai D.Kazlauskas, D.Meškauskas ir V.Martinaitis pamokas „dangiečiams” ves pakaitomis.
Šie trys komiškų „urvinio” monologų interpretuotojai yra vieni iš nedaugelio Lietuvos aktorių, turinčių patirties vaidinti monospektaklyje. Vieno aktoriaus pasirodymai scenoje reikalauja ypatingo aktorinio profesionalumo, talento improvizuoti ir gebėjimo išlaikyti publikos dėmesį, o komedijos žanras kelia ir papildomų specifinių reikalavimų.
Kiekvienas iš komedijoje „Urvinis žmogus” vaidinančių aktorių yra sukūręs po kelias dešimtis vaidmenų įvairiuose Lietuvos teatruose, filmavosi ne viename lietuviškame ir užsienio filme, dirbo su garsiausiais šalies režisieriais ir už aktorinę veiklą pelnė įvairių apdovanojimų.
„Dangus 2” aktoriams yra pirmoji galimybė dalyvauti tokio tipo televizijos projekte. Šiame didžiulio dėmesio sulaukusiame realybės šou 14 konkurso būdu atrinktų vaikinų ir merginų rengia muzikines programas ir varžosi dėl geriausio atlikėjo vardo. Sausio 27 dieną startavęs projektas truks tris mėnesius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.