Vogta mašina nuo policijos nepaspruko

Anksčiau teistas vaikinas nuo policijos bandė sprukti vogta mašina, tačiau Šernuose nuvažiavo į pakelės griovį ir apsivertė.

Užvakar, apie 6 val., uostamiesčio patruliai po persekiojimo Klaipėdos rajono ribose, Šernuose, sulaikė vogtą automobilį „Volkswagen Golf” vairavusį vaikiną.

Pareigūnams padėjo tai, kad nuo jų bandęs pasprukti įtariamasis nesuvaldė mašinos, nuvažiavo nuo kelio bei apsivertė. Prie ant stogo apvirtusio automobilio sulaikytas teisėsaugininkams pažįstamas Rumpiškės gatvės gyventojas Viktoras Timofejevas (gim. 1980 m.).

Po apklausos jis uždarytas į areštinę. Vakar spręsta, ar pratęsti įtariamojo sulaikymą.

Teisėsaugininkai pastebėjo, kad mašinai sugadintos durelių ir variklio paleidimo spynelės. Po avarijos folksvagenui sulankstytas stogas, apgadintas priekis. Mašina nuvežta į saugojimo aikštelę.

1984 metais pagaminto „golfo” 29 metų Laukininkų gatvės gyventojas Irmantas K. pasigedo antradienio rytą. 2 000 litų įvertinta mašina dingo iš Žardininkų gatvės 8 namo kiemo.

Už kvaišalų laikymą bei vagystes teistas V. Timofejevas policininkams buvo įkliuvęs ir paskutiniąją praėjusių metų dieną. Tąkart į komisariatą atvežtas vaikinas bandė praryti turėtą polietileninį maišelį su narkotikais, tačiau pareigūnai jam sutrukdė. Po apklausos jis pateko į areštinę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.