Viasat palydovinei televizijai jau penkeri!

Populiariausia Lietuvoje Viasat skaitmeninė palydovinė televizija šiandien švenčia savo penktąjį gimtadienį. Pradėjusi verslą nuo keliolikos kanalų paketo pardavimo žiūrovams, televizija šiandien turi daugiau nei 80 000 klientų Baltijos valstybėse, o žiūrovai gali mėgautis daugiau nei 50 kanalų esanačių Viasat Auksiniame pakete.

„2006-ieji buvo tikrai įspūdingi – per metus paketą papildėme net 15 populiarių kanalų, tarp jų šešis lietuviškus kanalus – TV3, LTV, LNK, „Tango TV”, „LTV2” ir „TV1″. Atsižvelgdami į klientų poreikius ir pageidavimus sporto fanams pridėjome net 3 Viasat Sport kanalus, dokumentikos mėgėjams – Discovery ir National Geographic, o mažiesiems žiūrovams padovanojome dar vieną Disney kanalą. Klientų per metus padvigubėjo, tad kartu su Latvijos ir Estijos kolegomis džiaugiamės, kad žiūrovai įvertino mūsų pastangas. Ateinantys metai įpareigoja ir toliau teikti tik aukščiausios kokybės paslaugą ir įsiklausyti į žiūrovų pageidavimus,” – sako Artūras Surgutanovas, Viasat vadovas Lietuvoje.

Viasat skaitmeninė televizija yra vienintelis teisėtas palydovinės TV operatorius Baltijos šalyse. Mokamos televizijos paketą sudaro daugiau negu 50 TV programų, kurios koduojamos ir transliuojamos iš Sirius palydovo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.