Prekybos centruose padvelkė jausmais

Prekybos centruose jau raudonuoja Šv.Valentino dienos suvenyrai.

Jausmingai atmosferai namuose sukurti prekiaujama širdelių formos žvakėmis, indais, pagalvėlėmis, net šlepetėmis.

Bendrovės „Maxima LT” atstovė ryšiams su visuomene Viktorija Jakubauskaitė teigė, kad meilės dienai prekybos centruose jau siūloma įvairiausių širdelių – klijuojamų, įsmeigiamų, pakabinamų. Jos yra ne tik pliušinės, medinės, bet pagamintos net ir iš plunksnų.

Prieš Šv.Valentino dieną parduotuvių lentynos užverstos ir įvairiausių dydžių, spalvų, formų, ornamentų žvakėmis.

Vasario pradžioje daugiau perkama ir priemonių voniai – tirpių žiedlapių, putų, širdelės formos muiliukų.

Perkama ir vazoninių gėlių. V.Jakubauskaitė teigė, kad prieš pat šventę bus parduodama daug gyvų gėlių, dovanų maišelių bei dėžučių.

Mylimųjų dovanoms parduotuvės siūlo ne tik širdelėmis marginto apatinio trikotažo, romantiškai išpieštos patalynės, minkštų žaislų, bet ir skanėstų.

Bendrovės „Rimi Lietuva” atstovė ryšiams su visuomene Raminta Stanaitytė-Česnulienė teigė, kad prekybos centruose bus prekiaujama viskuo, ką galima iškepti širdelės formos – pyragėliais, tortais.

„Mūsų gamybos skyrius specialiai Šv.Valentino dienai iškeps širdelės formos picų, kurios skirtos valgyti dviem”,- žadėjo ji.

Prieš Šv.Valentino dieną pagyvėja ir įvairiausių salotų su jūros gėrybėmis, krevečių prekyba.

Meilės dienai dovanų yra ieškoma ir knygų lentynose, kosmetikos skyriuose. Todėl „Rimi Lietuva” pirkėjams pasiūlys ir knygų, muzikos įrašų bei kino filmų meilės tematika.

„Norfos mažmenos” atstovas ryšiams su visuomene Darius Ryliškis teigė, kad šiemet pirkėjams yra siūloma naujovė – širdelės formų pagalvėlės, prikimštos rutulinių burbuliukų.

Šiais metais pirkėjai artimiesiems dovanas gali rinktis ir iš dar didesnio nei pernai pliušinių žaislų asortimento.

Pramoninės prekės yra vežamos iš Lenkijos, Kinijos, Latvijos. Saldainiai atgabenami iš Italijos, Vokietijos, Ispanijos, Ukrainos. Prekiaujama ir lietuviškomis prekėmis Šv.Valentino dienai.

Nors šių prekių parduotuvėse jau yra siūloma, prekybininkai pripažįsta, kad pirkėjai dar jų negraibsto. Labiausiai nekasdieninėmis prekėmis susidomima iki šventės likus vos porai dienų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.