F.Cannavaro išrinktas geriausiu Italijoje

Pasaulio čempionu su Italijos nacionaline ekipa praėjusią vasarą tapęs Madrido „Real” gynėjas (Fabio Cannavaro) dar kartą sulaukė pripažinimo – žaidėjas Italijos futbolo Oskarų apdovanojimo ceremonijoje buvo išrinktas geriausiu futbolininku.

Milane vykusiuose apdovanojimuose, rengiamuose Italijos Futbolininkų Asociacijos, Cannavaro taip pat triumfavo ir dar dvejose nominacijose – jis buvo išrinktas geriausiu Italijos futbolininku bei geriausiu gynėju.

Kiek anksčiau žaidėjas laimėjo dar du ypatingus apdovanojimus lapkritį tapdamas geriausiu Europos futbolininku, o po dar po mėnesio laimėdamas FIFA rengtus geriausio Pasaulio žaidėjo rinkimus.

Be Cannavaro pirmadienį vykusiuose rinkimuose apdovanojimus gavo ir kiti Pasaulio čempionų ekipos nariai. Turino „Juventus” vartų sargas Gianluigi Buffonas buvo išrinktas metų vartininku, „Roma” saugas Daniele De Rossi gavo geriausio jauno žaidėjo prizą, o „Fiorentina” puolėjas Luca Toni nugalėjo daugiausiai įvarčių įmušusio žaidėjo nominacijoje.

Kitose nominacijose triumfavo „Milan” saugas Kakha Kaladze, pripažintas geriausiu užseniečiu. Tiesa šį prizą jam teko dalintis su „Udinese” žaidėju Davidu Suazo. Tuo tarpu geriausiu metų treneriu buvo išrinktas „Roma” ekipą į kovą dėl čempionų titulo sugrąžinęs Luciano Spalletti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.