LNK „Mokytojų turnyro” nugalėtojas – Zenonas Knyžnikovas

„Jeigu eini į kovą, turi nugalėti. Aš kitaip gyvenime nemoku”, – laikydamas rankoje auksinę kamertono skulptūrėlę, sakė „Kelio į žvaigždes” „Mokytojų turnyro” nugalėtojas Zenonas Knyžnikovas.

Už Zenoną Knyžnikovą per „Mokytojų turnyro” finalą sulaukta 21 146 skambučių, už Vytautą Juozapaitį – 7 090, už Deivį – 2 474. Turnyro nugalėtojui Zenonui Knyžnikovui iškilmingai įteiktas simbolinis 18 karatų aukso kamertonas, prietaisas, su kuriuo galima nustatyti garsų aukštumą. Auksinio kamertono skulptūrėlės autorius – juvelyras Saulius Grinius.

„Esu čempionas sunkumų kilnotojas ir akrobatas. Esu kovotojas nepaisydamas metų. Kai man reikia lipti ant scenos, mobilizuojasi visi raumenys. Mano organizmas reikiamu momentu „įsijungia”, – šypsojosi 82 metų Zenonas Knyžnikovas.

Pasak Zenono, pusė jo laimėto kamertono priklauso turnyre seneliui dainuoti padėjusiai dainuoti septynerių metų anūkei Amelijai. „Amelijai labai nepatinka mano humoras, kai aš sakau, kad laimėjęs auksinį kamertoną susidėsiu naujus dantis. Anūkė man sako – „Seneli, aš tau neleisiu”, – juokėsi „Mokytojų turnyro” nugalėtojas.

Zenonas Knyžnikovas, legendinis operos dainininkas, jau antrus metus moko dainuoti „Kelio į žvaigždes” dalyvius. Zenonas vokalo subtilybių mokė Viliją, Robertą Kupstą, Andrių Rimiškį, Radži ir kitus dalyvius.

Varžytis finale savo mokytojams padėjo ir jų auklėtiniai – „Kelio į žvaigždes” dalyviai. Vytautas Juozapaitis dainavo su Merūnu ir Tautvydu, Deivis – su Mino, Zenonas Knyžnikovas – su Radži ir „Kelio į žvaigždes 1” nugalėtoju Andrium Rimiškiu.

Zenonas Knyžnikovas į finalą pateko įveikęs džiazistą Artūrą Noviką, Deivis – Česlovą Gabalį, Vytautas Juozapavičius – Povilą Meškėlą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.